Toggle Keresés

  1. Kezdőlap
  2. ...
  3. Kutatás-fejlesztés az Unilevernél
  4. Kutatás-fejlesztési munka az Unilevernél

Kutatás-fejlesztési munka az Unilevernél

Az innováció a növekedés motorja az Unilevernél – olyan termékeket készítünk, amelyek fenntartható életmódra ösztönöznek, és amelyeket szeretnek is a fogyasztóink. A vállalat jövője függ attól, hogy képesek vagyunk-e jobb innovációkat a versenytársainknál gyorsabban bevezetni a piacra. 

Út a fenntarthatósághoz

Innovációink mindegyike azokon a kulcstényezőkön alapul, amiket a fogyasztóink akarnak, amikre szükségük van. Célunk így az, hogy olyan termékeket fejlesszünk, amiknek küldetésük van – ezért a fogyasztóink újra és újra ezeket a termékeket választják a versenytársak helyett.

Egyszerre több projekten dolgozunk, hiszen a fokozódó versenyhelyzetben folyamatosan reagálnunk kell a versenytársak lépéseire. Ezért új piacokon jelenünk meg a termékeinkkel, amelyek fejlesztésénél a fenntarthatóság áll a középpontban. 

Innovatív termékeink, amelyeketmi magunk, illetve tudományos, intézményi, beszállítói és üzleti partnereinkkel való közös munka soránhívtunk életre, kulcsfontosságú szerepet játszanak abban a célunkban, hogy pozitív hatást gyakoroljunk a körülöttünk lévő világra. A világ ugyanis új és nagyobb kihívásokkal szembesül, de az innováció többre megoldást tud nyújtani. A tudomány és a technológia segítségével egyre közelebb kerülhetünk három fő célunkhoz, melyeket az Unilever Fenntarthatósági Tervben is megfogalmaztunk:

  •  Több mint 1 milliárd ember egészségének és jólétének javítása
  • Környezetterhelés felére csökkentése
  • Több millió ember megélhetésének segítése

Fogyasztói igények

A 21. század fogyasztói mind fokozottabban odafigyelnek a társadalmi problémákra és a környezetvédelmi kérdésekre. Ennek ellenére nem kívánják feladni a termék hatékonyságát a társadalommal és környezetvédelemmel kapcsolatos előnyökért cserébe. Azt várják tőlünk, hogy mindkettőre egyszerre nyújtsunk megoldást. Ezért a kutatás-fejlesztés minden fázisában szorosan együtt dolgozunk külső szakemberekkel, akikről itt olvashatsz bővebben.

Vissza az oldal tetejére