Milyen termékeket használhatsz, ha allergiás vagy az illatanyagokra?

Ha tudod, hogy melyik illatanyag-összetevőre vagy allergiás, tudunk mutatni olyan termékeket, amelyek megfelelőek lehetnek számodra.

Hogyan segítjük az allergiában szenvedőket

Ezen az oldalon mindent megtudhatsz a bőrallergiákról és arról, hogy hogyan találj olyan termékeket, amelyek megfelelhetnek Neked.

Egyes összetevők allergiás reakciót válthatnak ki néhány embernél és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legkisebb mennyiséget használjuk ezekből az összetevőkből. Egyes összetevők funkciójuk és a fogyasztók többségére gyakorolt jótékony hatásuk miatt túl fontosak ahhoz, hogy elhagyjuk őket.

Három dolog alapján döntjük el, hogy mi kerül termékeinkbe: mi az, amit az emberek szeretnének, a saját biztonsági ellenőrzéseink és azoknak az országoknak az előírásai, ahol termékeink piacra kerülnek.

Tudjuk, hogy az allergénekre vonatkozó információ fontos az emberek azon kis százalékának, akik érzékenyek lehetnek egyes összetevőkre. Ezért adunk világos információt arról, hogy mi van a termékeinkben.

Milyen termékeket használhatsz, ha allergiás vagy az illatanyagokra?

Néhány embernél allergiát válthatnak ki bizonyos illatanyag-összetevők. Ezért létrehoztunk egy adatbázist, hogy segítsen az embereknek olyan termékeket találni, amelyek megfelelőek lehetnek számukra.

Ha tudja, hogy melyik illatanyag-összetevőre allergiás, tudunk mutatni olyan termékeket, amelyek megfelelőek lehetnek Önnek. Ha több összetevőre is allergiás, kérjük ellenőrizze mindegyiket, amikor egy terméket megvizsgál. Mivel előfordulhat, hogy a boltokban elérhető termék összeállítása különböző, kérjük, hogy mindig olvassa el az összetevőkre vonatkozó információt a termékcsomagoláson is.

Az alábbi összetevőlista az Európában szabályozott illatallergéneket tartalmazza. Az illatallergéneket feltüntetjük termékeink összetevőlistáiban a csomagoláson - de most már a lenti eszközt is használhatod, hogy rákeress a termékekre.

Javasoljuk, hogy kérd szakember tanácsát, ha nem vagy biztos abban, hogy allergiás vagy-e valamely illatanyag-összetevőre.

Válassz egy illatanyag-összetevőt, amelyre allergiás vagy, és egy márkát, amelynél a fenti szűrőket szeretnéd használni.

No Results

Sajnos az Ön választása nem hozott eredményt

Próbálja meg újra a választásai módosítása után

Mondd el, mire vagy allergiás, és megmutatjuk, hogy mely termékek felelhetnek meg számodra. Ha egynél több összetevőre is allergiás vagy, kérjük ellenőrizd mindegyiket az adott termékben.

Keresőnk azokat az allergéneket tartalmazza, melyeket a bőrgyógyászok gyakran vizsgálnak a lehetséges allergiás betegeknél.

Mindent a bőrallergiáról háztartás-vegyipari és kozmetikai termékeink kapcsán

Orvosi jogi nyilatkozat

Minden ezen a honlapon megtalálható tartalom (beleértve a szöveget, képeket vagy egyéb formátumot) csak tájékoztató jelleggel készült. A tartalom nem helyettesíti a szakszerű orvosi tanácsot, diagnózist vagy kezelést. Amennyiben egészségi állapotoddal kapcsolatban bármilyen kérdésed van, mindig kérj tanácsot orvosodtól vagy más képzett egészségügyi szakembertől. Soha ne hagyd figyelmen kívül a szakszerű orvosi tanácsot vagy ne várj annak kérésével amiatt, amit ezen a honlapon olvastál.

Vissza az oldal tetejére

KÖVESSEN MINKET

Mindig keressük a kapcsolatot azokkal, akiknek hasonlóan fontos a fenntartható jövő.

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Lépjen kapcsolatba az Unileverrel és a szakértői csapatokkal, illetve tekintse meg az Unilever elérhetőségeit szerte a világban.

Kapcsolat