Válasz az összetevőkkel kapcsolatos kérdésekre

Gyakran kapunk kérdéseket azokról az összetevőkről, amelyeket háztartás-vegyipari és kozmetikai termékeinkben használunk. Miért van egy bizonyos összetevő a termékben? Milyen hatása van? Biztonságos ez nekem, a családomnak és a környezetnek? Néha megkérdezik tőlünk, miért döntöttünk úgy, hogy bizonyos összetevőket nem használunk.


Fragrances in our products
Illatanyagok

Sokan szívesen használják az illatosított termékeket. Ezek gyártásakor kizárólag jó minőségű alapanyagokat használunk, melyek megfelelnek a Nemzetközi Illat Szövetség (IFRA) globális szabályainak.

További tudnivalók
We use preservatives to help protect our products from bacteria, yeasts and moulds.
Tartósítószerek

Azért használunk tartósítószereket, mert segítenek megvédeni termékeinket a baktériumoktól, élesztőgombáktól és penészgombáktól. A természetben a tartósítószerek segítenek megvédeni a növényi, emberi és állati sejteket.

További tudnivalók
Mangrove plants
Műanyag dörzsölő gyöngyök

A műanyag dörzsölő gyöngyök használatát 2014-ben szüntettük be, válaszul az óceánokban és tavakban felhalmozódó mikroműanyagokkal kapcsolatos aggodalmakra.

További tudnivalók
worlds largest family Vim
Szilikonok

Sok dolgot, amit az emberek a kozmetikai termékeinkben szeretnek - a hajbalzsamok selymes hatásától a golyós dezodorok sima érzéséig - a szilikonok tesznek lehetővé.

További tudnivalók
worlds largest family Vim
Nátrium-hipoklorit

Márkáink segítenek az otthonokat és munkahelyeket tisztán, frissen tartani és védeni a kórokozóktól. Sok évtizede használjuk a nátrium-hipokloritot háztartás-vegyipari termékeinkben, mivel az egy erős, gyorsan ható fertőtlenítőszer a mikroorganizmusok széles köre ellen, beleértve a baktériumokat és vírusokat.

További tudnivalók

Az alábbi témákban kapjuk a legtöbb kérdést, kérjük válaszd ki a listából az érdeklődésednek leginkább megfelelőt

Vissza az oldal tetejére

KÖVESSEN MINKET

Mindig keressük a kapcsolatot azokkal, akiknek hasonlóan fontos a fenntartható jövő.

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Lépjen kapcsolatba az Unileverrel és a szakértői csapatokkal, illetve tekintse meg az Unilever elérhetőségeit szerte a világban.

Kapcsolat