Toggle Keresés

  1. Kezdőlap
  2. ...
  3. Kik vagyunk?
  4. Vezetőink

Vezetőink

Az üzemelési modellünket a gyorsabb döntéshozatal elvégzésére szolgál. Tudjon meg többet igazgatóinkról, magas beosztású tisztviselőinkről és az Unilever Vezetői Tanácsról.

No Results

Sajnos az Ön választása nem hozott eredményt

Próbálja meg újra a választásai módosítása után

Lehetőségek a nők számára

Lehetőségek a nők számára

Számunkra üzleti prioritás a nők jogainak javítása és gazdasági szereplőként való bevonásának előmozdítása.

Paul Polman

Paul Polman Az Unilever vezérigazgatója

Paul Polman 2009 januárja óta az Unilever vezérigazgatója. Vezetése alatt az Unilever ambiciózus célként tűzte ki márkáinak jövedelmező növekedését a környezetterhelés csökkentése mellett, valamint pozitív társadalmi hozzájárulásának növelését az Unilever Fenntarthatósági Terven keresztül.

Graeme Pitkethly

Graeme Pitkethly Vezető pénzügyi tisztviselő

Graeme Pitkethly vezető pénzügyi tisztviselőt 2016 áprilisában kinevezték az Unilever N.V. és az Unilever PLC igazgatótanácsának ügyvezető igazgatójává.

Dr. Marijn Dekkers

Dr. Marijn Dekkers Elnök, Unilever N.V. és PLC

Dr. Marijn Dekkerst 2016 áprilisában nevezték ki az Unilever elnökévé. Ezen kívül tagja az Unilever Kompenzációs Bizottságának és a Kinevező és Vállalatirányítási Bizottságnak.

Nils Andersen

Nils Andersen Nem-ügyvezető igazgató

Nils Andersent 2015 áprilisában nevezték ki az Unilever nem-ügyvezető igazgatójának. Tagja továbbá az Unilever Kompenzációs Bizottságának.

Laura Cha

Laura Cha Nem-ügyvezető igazgató

Laura Chát 2013 májusában az Unilever nem-ügyvezető igazgatójának nevezték ki. Tagja továbbá az Unilever Vállalati Felelősségvállalási Bizottságának és a Kinevező és Vállalatirányítási Bizottságnak.

Vittorio Colao

Vittorio Colao Nem-ügyvezető igazgató

Vittorio Colaot 2015 júliusában az Unilever nem-ügyvezető igazgatójának nevezték ki. Tagja továbbá az Unilever Kompenzációs Bizottságának.

Louise Fresco

Louise Fresco Nem-ügyvezető igazgató

Louise Frescót 2009 májusában az Unilever nem-ügyvezető igazgatójának nevezték ki. Emellett az Unilever Vállalati Felelősségvállalási Bizottságának elnöke.

Ann Fudge

Ann Fudge Nem-ügyvezető igazgató

Ann Fudge-t 2009 májusában az Unilever nem-ügyvezető igazgatójának nevezték ki. Ezen kívül az Unilever alelnöke és vezető független igazgatója, valamint az Unilever Kompenzációs Bizottságának elnöke.

Judith Hartmann

Judith Hartmann Nem-ügyvezető igazgató

Dr Judith Hartmannt 2015 áprilisában az Unilever nem-ügyvezető igazgatójának nevezték ki. Tagja továbbá az Unilever Könyvvizsgáló Bizottságának.

Vissza az oldal tetejére