Hozzáférés

A www.unilever.hu oldalt valamennyi felhasználónak szeretnénk hozzáférhetővé tenni.

Web szabvány

Az unilever.hu követi a W3C Web Content Accessibility Irányelveket (WCAG) 2.0 szabványát, AA szinten. Minden weboldal struktúrált, semantic XHTML formátumban. A weboldal vizuális kialakítását a CSS (Cascading Style Sheets), a a felhasználói interakciót pedig a JavaScript teszi lehetővé.

A honlap CSS vagy JavaScript nélkül is elérhető. Azokat a képeket, amelyeknek lényeges/fontos szöveges tartalma van szöveges változattal is elláttuk.

Billentyűzet navigálás/irányítás/navigáció

Az unilever.hu támogatja/fenntartja a szabvány tab-alapú billentyűzet irányítást.

Hang felismerő irányítás/navigáció

Ahogyan az unilever.hu követi a web szabványt, úgy a felhasználók irányíthatnak hang felismerő szoftver segítségével is.

Betűméretek

Az újfajta böngésző programok támogatják a szöveg újraméretezését vagy az oldal nagyobbítását, ezzel segítve a felhasználót hogy nagyobb méretben tudja megtekinteni a számára lényeges/fontos oldal tartalmakat.

A Microsoft Internet Explorer nem támogatja a W3C szabványt a szöveg méretezése szempontjából/tekintetében. Ezért azoknak a felhasználóknak akik szeretnék átméretezni a szöveget javasolt/ajánlott váltani egy olyan böngészőre, amely engedi a szövegméretezést vagy nagyobbítást.

Ha már egyszer kiválasztottad a szövegméretezés vagy nagyobbítás mértékét, akkor szükséges frissíteni a böngésző ablakot, mivel néhány címsor nem fog visszaállni az eredeti méretére amíg nem frissítesz.

  • Microsoft Internet Explorer

Válaszd ki a Nézet menüpontot, majd a Szövegméret opciót és állítsd be a kívánt méretet.

  • Mozilla Firefox

Válaszd ki a Nézet menüpontot, majd a Szövegméret opciót, válaszd ki hogy Növelni vagy Csökkenteni szeretnéd a méretet. Ahol a Zoom opció is elérhető ott válaszd ki a Nézet menüpontot, aztán a Zoom opciót, majd a Nagyítás vagy Kicsinyítés opciót válaszd.

  • Apple Safari

Válaszd ki a Nézet menüpontot, majd a Szöveg nagyítás vagy Szöveg kicsinyítés opciót válaszd, vagy tartsd lenyomva az apple/cmd gombot és nyomd meg tetszés szerint a + és a – gombokat hogy növeld vagy csökkentsd a betűméretet.

Szöveg és Háttér színek

Mivel az unilever.hu követi a web szabványokat, így lehetséges hogy megváltoztasd weboldalunk színösszeállításait a neked tetszőre.

Böngésző segítség

Az Unilever.hu honlapot a következő böngésző programokban próbáltuk ki:

  • Microsoft Internet Explorer
  • Mozilla Firefox
  • Apple Safari

Ugyan az Unilever.hu honlapot más böngésző programokban nem próbáltuk ki, de a web szabványok miatt biztosított, hogy minden szabvány compliant böngésző programban működnie kell.

Vissza az oldal tetejére

KÖVESSEN MINKET

Mindig keressük a kapcsolatot azokkal, akiknek hasonlóan fontos a fenntartható jövő.

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Lépjen kapcsolatba az Unileverrel és a szakértői csapatokkal, illetve tekintse meg az Unilever elérhetőségeit szerte a világban.

Kapcsolat