1. Kezdőlap
  2. Márkáink

Márkáink

Az Unilever világszerte több mint 400 márkával van jelen az élelmiszerek, kozmetikumok és háztartási tisztítószerek piacán. Két milliárd ember használja termékeinket minden nap. Tekintsd meg márkáinkat!

No Results

Sajnos az Ön választása nem hozott eredményt

Próbálja meg újra a választásai módosítása után

Axe

Az Axe a világ egyik vezető férfi szépségápolási márkája, mely több mint 60 országban van jelen.

Axe

Cif

A háziasszonyok minél kevesebb időt szeretnének eltölteni takarítással, egyben minél kevesebb erőfeszítéssel kívánják eltávolítani a szennyeződéseket.

Cif

Domestos

A Domestos az egyik legnagyobb múlttal rendelkező tisztítószercsalád. Sok évtizedes tapasztalata és innovatív fejlesztései nagy hatékonyságot, könnyű alkalmazhatóságot biztosítanak számodra.

Domestos

Dove

Felgyorsult és előítéletekkel teli világunkban frissítően izgalmas és igazi alternatívát nyújt a hölgyek számára a Dove. A női szépség nemcsak a megjelenésünkről szól, hanem arról is, hogyan érezzük magunkat a bőrünkben.

Dove

Dove Men+Care

A Dove Men+Care termékcsaládja kellemes érzést nyújt a férfiak bőrének anélkül, hogy a hatékonyságról és felfrissülésről le kellene mondaniuk.

Dove Men+Care

Hellmann's

A minőség oldalán állunk

Hellmann's

Knorr

Termékeink ízeit a Knorr séfek gondosan válogatott alapanyagokból, legjobb tudásuk szerint alkották meg. A felhasznált zöldségeket, fűszereket a nap sugarai a szabadban érlelték meg, a legérettebb állapotukban takarították be és szárítással tartósították.

Knorr

Lipton

Hosszú utat járt be a teapiac, míg a márkázatlan, kimérve árult tealevelektől eljutott a mai márkázott, filteres teákig. A Lipton új, piramis alakú filterei segítik a tealevelek, a gyümölcsdarabok és a fűszerek aromájának jobb kioldódását.

Lipton

Rexona

Rexona. Biztosan számíthatsz rá.

Rexona

Signal

A hét minden percében és órájában használjuk a szánkat. Beszélünk. Eszünk. Iszunk. Nevetünk. Énekelünk. Mosolygunk. Ízlelünk. Csókolunk. Mindezt a szánkkal tesszük.

Signal

Surf

A tisztaság ragyogó illata.

Surf

Unilever Food Solutions

Üzletvezetési politikánkra jellemző, hogy együtt dolgozunk vásárlóinkkal – hotelek, éttermek séfjeivel, élelmezésvezetőkkel – annak érdekében, hogy olyan megoldásokat kínáljunk, amelyek valóban segítenek sikeressé tenni munkájukat.

Unilever Food Solutions

Zendium

A Zendiumot a száj védekezőképességének ereje ihlette. A Zendium különleges formulája összhangban működik a szájjal és fokozza annak természetes védekezőképességét a baktériumok ellen.

Zendium

Algida

Miért érdemes az Algida jégkrémeiből választani? Olyan egyszerű és kiváló minőségű alapanyagokat használunk fel termékeink elkészítéséhez, mint a tej, a gyümölcs és a csokoládé.

Algida

Coccolino

Varázslatos illatok sora: a Coccolino öblítők különleges, lágy illatukkal teszik még kellemesebbé a ruhák viselését. A Coccolino puhává teszi a ruhákat, segíti eredeti színeik és formájuk megőrzését, ráadásul száradásukat is gyorsítja.

Coccolino

Saga

A valódi gyümölcsökből készült Saga tea feledhetetlenné teszi az együtt töltött családi pillanatokat. Kellemes ízeivel, különleges aromájával melegséget visz a család mindennapjaiba.

Saga

Amodent

A mindig megújuló klasszikus magyar fogkrém márka.

Amodent

Baba

A Baba márkát az 1920-as években vezették be, a kilencvenes évekig szappan, olaj, krém és hintőpor tartozott a termékcsaládba. 1997-ben vásárolta meg a márkát az Unilever, ekkor egyetlen termék – a Baba szappan – volt a piacon.

Baba

Flóraszept

A Flóraszept termékei kedvező áruknak is köszönhetően kínálnak alternatívát a háziasszonyok számára.

Flóraszept

Gabi

A Gabi több, mint 40 éves múltjára büszkén tekint vissza. Immáron 1969 óta ápolja az újszülöttek, babák és gyermekek bőrét.

Gabi
Vissza az oldal tetejére