Ugrás ide: tartalom

Coccolino Care

Éljenek a ruhák!

Coccolino Care logó
Magenta rózsaszín háttér előtt egy Coccolino Care mosószer és egy Coccolino öblítő.

Minden ruhásszekrényben megbújik egy szeretett pulcsi, maxi ruha vagy különleges szoknya, ami arra vár, hogy újra megmutassuk a világnak. Azonban az idő múlásával és gyakoribb mosások miatt kedvenc darabjaink elveszítik újszerű formájukat. Mindezek miatt kedvenc ruháinknak extra törődésre van szüksége, hogy hosszú ideig megőrizzék újszerű kinézetüket.

A Coccolino család már nemcsak fantasztikus illataival varázsolja élménnyé a mosást, hanem a Coccolino Care mosószer segítségével ápolja és segít megvédeni szeretett darabjainkat a mosás során fellépő, kopást okozó hatásokkal szemben.

Az Unilever Clean Future nevű program 2030-ra teljesen kivonja a fosszilis anyagokból készült kemikáliákat az Unilever tisztító- és mosószereiből, mellyel új lehetőségeket teremt a szén-dioxid-kibocsátás csökkentésére. A háztartás-vegyipari üzletág azért hívta életre ezt az úttörő innovációs programot, hogy alapjaiban változtassák meg kedvelt tisztító- és mosószermárkáik előállítási, gyártási és csomagolási módját.

Ezért is váltottunk 2022-ben új, környezetbarát formulára a legtöbb mosógél esetében, amely formula a Bio Care Serum és az abban található különböző biológiailag lebomló enzimeknek köszönhetően hozzájárul a ruhák anyagának ápolásához.

Érdeklődj az Unilevernél

Ha felmerül benned bármilyen kérdés vagy megjegyzés a márkáról, lépj velünk kapcsolatba!

Vissza az oldal tetejére