1. Kezdőlap
  2. ...
  3. Brands
  4. Flóraszept
Flóraszept logó

Flóraszept

A Flóraszept termékei kedvező áruknak is köszönhetően kínálnak alternatívát a háziasszonyok számára.

Flóraszept tisztítószer család

A szórófejes Flóraszept Fürdőszobai Tisztítószer eltávolítja a tipikus fürdőszobai szennyeződéseket például a szappanlerakódásokat, víznyomokat és segít a vízkő eltávolításában is. A szórófejes Flóraszept Konyhai Zsíroldó – a szódabikarbónával gazdagított összetételének köszönhetően hatékonyan eltávolítja a makacs zsíros szennyeződéseket és az odaégett ételmaradékokat.

A fertőtlenítő hatású Flóraszept WC tisztító – higiénikusan tiszta wc-t biztosít. Praktikus csomagolásban, két illattal – „Klasszikus” és „Hegyi frissesség”. Továbbra is kapható a jól ismert univerzális Flóraszept Otthon Tisztítószer, padlóra és a többi felületre – megújult külsővel, a jól bevált áron.

Az új Flóraszept Penészfoltok elleni spray hatékony megoldást kínál a penész problémájára, ráadásul a piacon megtalálható drága penész elleni szerekkel ellentétben nagyon kedvező áron elérhető. A fertőtlenítőszert alkalmazd biztonságosan! Használat előtt mindig olvasd el a címkét és a használati utasítást!

Termék információ

What's in our products?

Ha szeretnéd tudni, hogy mit tartalmaznak tisztítószereink és kozmetikumaink, kérjük, válaszd ki a Hungary opciót az alábbi listából:

Vissza az oldal tetejére