Karrier

Az Unilever munkatársaként többet jelentesz számunkra, mint a beosztásod, hiszen része vagy a világ egyik legsikeresebb üzleti vállalkozásának. Dolgozz világszerte kedvelt márkáinkon, amelyek javítják a vásárlók és a körülöttünk élők életét. Munkád során nagyszerű és inspiráló üzleti vezetőkkel és kollégákkal dolgozhatsz együtt. Ha szeretnél büszke lenni a munkádra és büszkévé tenni másokat is, csatlakozz hozzánk!

Toborzási csalással kapcsolatos figyelmeztetés

Az utóbbi időben a világ különböző részein számos toborzási csalást követtek el, melynek során bizonyos személyek álláskeresőkkel veszik fel a kapcsolatot, azt állítva, hogy az Unilevert képviselik, állást kínálnak nekik, majd végül pénzt kérnek a különféle kiadások és adminisztrációs költségek fedezésére.

Az Unilever – vagy a nevében eljáró szervezetek – soha nem kérnek pénzt a toborzási folyamat egyetlen szakaszában sem.

Ezt a már hosszú múltra visszatekintő, kifinomult csalást a bűnözői csoportok rutinszerűen használják arra, hogy megkárosítsák a neves szervezeteknél állást kereső személyeket.

Az általuk végzett toborzási tevékenység csalási kísérlet, mely mögött NEM az Unilever vagy az Unilever toborzó partnerei állnak.

Így kerülheti el, hogy toborzási csalás áldozatául essen:

  • Ne válaszoljon olyan személyektől érkező kéretlen ajánlatokra, akiket nem ismer.
  • Ne fedjen fel személyes vagy pénzügyi adatokat olyan személyeknek, akiket nem ismer.
  • Figyeljen oda a helyesírási és egyéb nyelvi hibákat tartalmazó dokumentumokra, mert az ilyen hibák gyakran csalási kísérletre hívják fel a figyelmet.
  • Legyen óvatos, ha a munkáltatók vagy ügynökök olyan ingyenes e-mail-címekről küldenek leveleket, mint a @Yahoo vagy a @Hotmail.
  • Vigye a kurzort az e-mail-címek fölé, és nézze meg a küldő fél adatait.
  • Ha valaki bármilyen fizetést kér Öntől egy toborzási folyamat során, forduljon a helyi rendőrséghez, mert nagy valószínűséggel csalási kísérletről van szó.
Vissza az oldal tetejére

KÖVESSEN MINKET

Mindig keressük a kapcsolatot azokkal, akiknek hasonlóan fontos a fenntartható jövő.

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Lépjen kapcsolatba az Unileverrel és a szakértői csapatokkal, illetve tekintse meg az Unilever elérhetőségeit szerte a világban.

Kapcsolat