Toggle Keresés

  1. Kezdőlap
  2. Karrier

KarrierAz Unilever világszerte 169 ezer embert, Magyarországon több mint 1700 főt foglalkoztat. Tudjuk, hogy nagy változásokat csak a munkavállalóinkon keresztül érhetünk el. Ezért fektetünk munkatársaink szakmai és személyes fejlesztésébe, ezért ajánlunk vonzó juttatásokat és erős vállalati kultúrát, amely támogatja a sokszínűséget. Akár szakmai gyakorlatot, pályakezdő pozíciót keresel, vagy tapasztalt szakemberként helyezkednél el, az Unilever lehetőséget biztosít, hogy a világ 50 legvonzóbb vállalatainak egyikénél építsd a karriered és nagyszerű márkákon, kiváló emberekkel dolgozz a fenntartható növekedés elérésére érdekében.

Az Unilever jövő vezetőinek szóló program (UFLP)

People having a discussion

A friss diplomásoknak szóló, 3 éves rotációs program során folyamatos mentorálás mellett fejlesztheted vezetői készségedet olyan kihívást jelentő feladatokon, projekteken keresztül, melyek több területet is átfogó tapasztalathoz juttatnak.

Hazai és nemzetközi gyakornoki lehetőségek

Woman in a library

Az Unilever budapesti központjában, 3 vidéki gyárában és közép-kelet európai központjaiban egyaránt kínál az egyetemisták részére szakmai gyakorlati lehetőségeket. A projektek nagyon különbözőek, egy dolog viszont biztos: a valós tapasztalatszerzés az első naptól egy vezető FMCG vállalatnál. Gyere és légy részese egy olyan csapatnak, amely azon dolgozik, hogy a fogyasztók szépnek lássák és jól érezzék magukat, és többet tudjanak kihozni az életükből.

Friss diplomások

Group of Unilever employees

Vállalatunk számára fontos a fiatal tehetségek foglalkoztatása és folyamatos fejlesztése. A 3 éves vezetőképző programunk (Unilever Jövő Vezetőinek szóló program) és a nemzetközi gyakornoki programunk (UIIP) egyaránt egyedülálló lehetőséget biztosítanak a pályakezdők részére.

Tapasztalt szakemberek

Unliever Professionals

Az Unilever Magyarországon számos szakmai területen kínál munkalehetőséget. Marketing, kereskedelem és értékesítés, pénzügy, logisztika, HR vagy akár mérnöki tapasztalattal rendelkező szakemberek építhetik nálunk a karrierjüket nagyszerű márkákon, kiváló emberekkel a fenntartható növekedés elérése érdekében.

Toborzási csalással kapcsolatos figyelmeztetés

Az utóbbi időben a világ különböző részein számos toborzási csalást követtek el, melynek során bizonyos személyek álláskeresőkkel veszik fel a kapcsolatot, azt állítva, hogy az Unilevert képviselik, állást kínálnak nekik, majd végül pénzt kérnek a különféle kiadások és adminisztrációs költségek fedezésére.

Az Unilever – vagy a nevében eljáró szervezetek – soha nem kérnek pénzt a toborzási folyamat egyetlen szakaszában sem.

Ezt a már hosszú múltra visszatekintő, kifinomult csalást a bűnözői csoportok rutinszerűen használják arra, hogy megkárosítsák a neves szervezeteknél állást kereső személyeket.

Az általuk végzett toborzási tevékenység csalási kísérlet, mely mögött NEM az Unilever vagy az Unilever toborzó partnerei állnak.

Így kerülheti el, hogy toborzási csalás áldozatául essen:

  • Ne válaszoljon olyan személyektől érkező kéretlen ajánlatokra, akiket nem ismer.
  • Ne fedjen fel személyes vagy pénzügyi adatokat olyan személyeknek, akiket nem ismer.
  • Figyeljen oda a helyesírási és egyéb nyelvi hibákat tartalmazó dokumentumokra, mert az ilyen hibák gyakran csalási kísérletre hívják fel a figyelmet.
  • Legyen óvatos, ha a munkáltatók vagy ügynökök olyan ingyenes e-mail-címekről küldenek leveleket, mint a @Yahoo vagy a @Hotmail.
  • Vigye a kurzort az e-mail-címek fölé, és nézze meg a küldő fél adatait.
  • Ha valaki bármilyen fizetést kér Öntől egy toborzási folyamat során, forduljon a helyi rendőrséghez, mert nagy valószínűséggel csalási kísérletről van szó.
Vissza az oldal tetejére