Toggle Keresés

  1. Kezdőlap
  2. ...
  3. Friss diplomások
  4. Hogyan segíti a pályakezdőket az Unilever?

Hogyan segíti a pályakezdőket az Unilever?

Fontos számunkra, hogy minden munkavállalónk egészséges, motivált és elkötelezett legyen. Vállalatunk egészségprogramja részletes, személyre szóló fejlődési tervet ad kollégáinknak az egészséges táplálkozással, a mentális egészséggel és a fizikai aktivitással kapcsolatban. A közös sportolás, a maratonokra való felkészülés, a FogyiKlub pedig valódi közösséget épít a vállalaton belül.
Csak úgy, mint a rendszeresen megrendezésre kerülő önkéntes napon való részvétel. Kollégáink mind elkötelezettek a fényesebb jövő elérése érdekében, ezért segítünk aktívan a rászorulóknak a helyi közösségekben.

A közös munka eredményét minden hónapban egy közös reggelivel ünnepeljük, mely során értesülhetünk az adott hónapban elért eredményekről, kampányokról, vagy új termékbevezetésről. A kiváló teljesítményt elérő fiatal tehetségek pedig negyedévente beszélgethetnek informális keretek között az aktualitásokról ügyvezetőnkkel.

Hogy a fiatalok is megismerjék lendületes, közvetlen kultúránkat és mindennapjainkat, évente szervezünk Gyermeknapot a kollégák gyermekei részére, Nyílt napot pedig az ambíciózus egyetemistáknak.

Légy részese Te is céljaink elérésének!

Az Unilever világszerte 169 ezer embert, Magyarországon több mint 1700 főt foglalkoztat. Tudjuk, hogy céljainkat csak a munkavállalóinkon keresztül érhetjük el. Ezért fektetünk munkatársaink szakmai és személyes fejlesztésébe, ezért ajánlunk vonzó juttatásokat és erős vállalati kultúrát, amely támogatja a sokszínűséget. 

A karrierépítés velünk egy lehetőség, hogy a világ 50 legvonzóbb vállalatainak egyikénél nagyszerű márkákon, kiváló emberekkel dolgozz a fenntartható növekedés elérése érdekében. A projektek nagyon különbözőek, egy dolog viszont biztos: a valós tapasztalatszerzés az első naptól egy vezető FMCG vállalatnál.

Hazai és nemzetközi gyakornoki lehetőségek

Budapesti központunk 6-12 hónapos szakmai gyakorlati lehetőséget biztosít elsősorban marketing, kereskedelem és értékesítés, logisztika, pénzügy és HR szakos hallgatók részére. A gyakorlat feltétele a hallgatói jogviszony, heti minimum 30-35 munkaóra vállalása, aktív angol nyelvtudás, valamint felhasználói szintű IT-ismeretek. Elvárás a jelentkezők felé a proaktivitás, a nyitottság és az erős kommunikációs készség.

A röszkei, veszprémi, nyírbátori gyárainkban vegyész, gépész, környezet- és élelmiszermérnök hallgatók számára kínálunk 6-12 hetes szakmai gyakorlati lehetőséget.

Vezetőképző program - Unilever Future Leaders Programme (UFLP)

Az Unilever Future Leaders Programme célja, hogy vezetőket képezzen - kézzelfogható tapasztalatokon keresztül és világszívonalú szakértelem segítségével. A 3 éves rotációs program során folyamatos mentorálás mellett fejlesztheted vezetői készségedet olyan kihívást jelentő feladatokon, projekteken keresztül, melyek több területet is átfogó tapasztalathoz juttatnak. A programot úgy alakítottuk ki, hogy a különböző osztályokon és az Unilever európai központjaiban valós, felelősséggel járó munka révén bővíthesd ismereteidet.

Jelentkezés feltétele mesterszakos felsőfokú diploma (közgazdász vagy mérnöki (gépész, villamos, vegyész, stb.), vagy maximum 1-2 éves tapasztalat, magas szintű angol nyelvtudás, vezetői ambíciók.

Vissza az oldal tetejére