Toggle Keresés

  1. Kezdőlap
  2. ...
  3. Friss diplomások
  4. Unilever International Internship Programme

Unilever International Internship Programme

Gyakornoki lehetőségek nemzetközi központjainkban

Ha nemzetközi tapasztalatot keresel egy energikus, kreatív és szenvedélyes csapat részeként, amely értékeli az ötleteidet, az Unilever International Internship Programme (UIIP) a megfelelő lehetőség számodra! Nálunk valódi munkatapasztalatot és korai felelősséget kaphatsz, amellyel kitűnő betekintést nyerhetsz globális szervezetünkbe. Lehetőséged lesz, hogy dinamikus és innovatív projekteken dolgozz, ahol a legjobbaktól tanulhatsz. Csatlakozz tapasztalt kollégákból álló csapatunkba, hogy szakmai és személyes szinten egyaránt fejleszd önmagad!

UIIP – Marketing területen

A 6 hónapos gyakorlat ideje alatt londoni globális központunkban vagy rotterdami európai központunkban csatlakozhatsz marketing csapatunkhoz. Együtt dolgozhatsz brand managereinkkel olyan ikonikus márkákon, mint a Magnum, Dove, Lipton, Knorr vagy Helmann’s és hozzájárulhatsz márkáink stratégiai fejlesztéséhez.

UIIP – Ellátási Lánc (Logisztika), vagy Pénzügy területen

A 6 hónapos program ideje alatt csatlakozhatsz pénzügy vagy ellátási lánc (logisztika) csapatunkhoz az európai műveleti központunkban, Katowice-ben. Itt betekintést nyerhetsz az európai országok logisztikai folyamataiba. Feladatod lesz, hogy pénzügyi vagy ellátási lánc perspektívából támogasd különböző termékeink, számos piacra történő, fenntartható szállítási folyamatainak kialakítását. Készen állsz a következő kihívásra?

Hogyan működik

Az Unilever International Internship Programme (UIIP) egy teljes munkaidős gyakornoki program, amely olyan Bachelor, Masters tanulóknak, vagy friss diplomásoknak (maximum 6 hónappal diplomaszerzés után) biztosít lehetőséget, akik lehetőleg már rendelkeznek korábbi releváns munkatapasztalattal. A programban résztvevő gyakornokok számára információt adunk arról, hogyan találnak szállást a gyakorlat helyszínén; a juttatás mértéke a gyakorlat helyszínétől függ. A gyakornok közösség részeként gyorsíthatod saját tanulási folyamatodat.


Ha szenvedélyt érzel márkáink és vállalatunk iránt, erős analitikus és kommunikációs készséggel rendelkezel, kiváló csapatjátékos és proaktív gondolkodó vagy, jelentkezz Te is az UIIP-re!


Jelentkezési folyamat

Az UIIP kétszer indul egy évben: 

  • marketing területen márciusban és szeptemberben,
  • ellátási lánc (logisztika) és pénzügy területen márciusban és októberben.

A szeptemberben és októberben induló programokra májusban lehet jelentkezni, a márciusi pozíciókra pedig októberben.

Az online jelentkezést követően egy telefonos interjúra, majd egy utolsó körös interjúra kerül sor.

Tudj meg többet nemzetközi lehetőségeinkről az Unilever Graduates Blog-on.


UIIP - Ismerd meg Bertat

UIIP - Ismerd meg Bertat

Hallgasd meg Berta történetét, aki az Unilever európai központjában teljesítette a nemzetközi gyakornoki programot.

UIIP - Ismerd meg Michaelt

UIIP - Ismerd meg Michaelt

Hallgasd meg Michael történetét, aki az Unilever európai központjában teljesítette a nemzetközi gyakornoki programot.

Vissza az oldal tetejére