Toggle Keresés

  1. Kezdőlap
  2. ...
  3. Friss diplomások
  4. Hazai és nemzetközi gyakornoki lehetőségek

Hazai és nemzetközi gyakornoki lehetőségek

Az Unilever budapesti központjában, 3 vidéki gyárában és közép-kelet európai központjaiban egyaránt kínál az egyetemisták részére szakmai gyakorlati lehetőségeket.


Lehetőségek a központi irodánkban

Budapesti központunk 6-12 hónapos szakmai gyakorlati lehetőséget biztosít elsősorban marketing, kereskedelem és értékesítés, logisztika, pénzügy és HR szakos hallgatók részére. A gyakorlat feltétele a hallgatói jogviszony, heti minimum 30-35 munkaóra vállalása, aktív angol nyelvtudás, valamint felhasználói szintű IT-ismeretek. Elvárás a jelentkezők felé a proaktivitás, a nyitottság és az erős kommunikációs készség. Ismerd meg gyakornokainktól, milyen nálunk gyakorlatot szerezni, hallgasd meg vezetőinket is, mit gondolnak az Unilever nyújtotta gyakorlati lehetőségekről.


Nyári szakmai gyakorlat a gyárainkban

Vegyész, gépész, környezet- és élelmiszermérnök hallgatók számára kínálunk 6-12 hetes nyári szakmai gyakorlati lehetőséget a Nyírbátori Háztartás-vegyipari Gyárban, a Röszkei Élelmiszergyárban és Veszprémi Algida Jégkrémgyárban.

A Nyírbátori Háztartás-vegyipari Gyárban a nyári gyakorlat ideje alatt egy mini projekten dolgozhatsz termelés, fejlesztés, mérnökség, minőségbiztosítás, vagy logisztika területen. A gyakorlat ideje alatt a Nyíregyházi Egyetem kollégiumában biztosítunk szállást. 12 hetes kötelező szakmai gyakorlat esetén szeptemberi és februári kezdés lehetséges. 

Tudj meg többet a Nyírbátori Háztartás-vegyipari Gyárról

Az aktuális szakmai gyakorlati lehetőségekre itt tudsz jelentkezni.

Nemzetközi gyakornoki program (UIIP)

Nemzetközi gyakornoki programunk, az Unilever International Internship Programme (UIIP) részleteit itt olvashatod.

„Az Unilever egy nagyon felszabadult és jó hangulatú közeg, mindenki segítőkész és kedves. Számos program van, előadások, képzések, közös kikapcsolódási lehetőségek. Ezen felül a gyakornokok érdemi munkát végezhetnek, és a teljesítményük függvényében ahogy gyűlik a tapasztalatuk, egyre komolyabb projektekért lehetnek felelősek."

Tóth Norbert, Marketing gyakornok, Budapest

„Az Unilever az a munkahely, amiről egy felsőoktatásban tanuló álmodozik, hiszen számos területen van lehetőség dolgozni, melyek között akár rotálódhatunk is, így kipróbálva, melyik a számunkra legszimpatikusabb pozíció. Másik nagy előnye az előrelépés lehetősége, hiszen ezáltal folyamatos a motiváció és a fejlődni akarás."

Karajz Zsófia, Sales gyakornok, Budapest

Interjú Karajz Zsófi sales gyakornokkal

Karajz Zsófi sales gyakornok

Karajz Zsófi sales gyakornok a drogériákért felelős értékesítési csapatban. Ő hogyan éli meg az Unilever gyakornokságot? Olvassátok el Zsófi történetét.

Interjú Korsós Mónikával, az Unilever toborzás-kiválasztásért felelős munkatársával

Korsós Mónika, Unilever Recruiter

Ha egy gyakornoki vagy pályakezdő pozíciót szeretnél megcélozni egy nagy cégnél, végig kell menned a kiválasztás folyamatának minden lépésén. Erről a kihívásokkal teli folyamatról mesél az Unilever toborzás-kiválasztásért felelős munkatársa, Korsós Mónika.

Interjú Tóth Norbert marketing gyakornokkal

Tóth Norbert marketing gyakornok

Tóth Norbert marketing gyakornok az Unilevernél élelmiszer kategórián. Elmondja, hogy milyen az Unilever gyakornokának lenni.

Vissza az oldal tetejére