Ugrás tartalom

Unilever Magyarország Más lokáció


Dove Regenerate Nourishment termékcsalád

Dove Regenerate Nourishment termékcsalád

Hajszárítás, hajvasalás, festés vagy dauer... mindegy, mit teszel, hogy önmagad legyél, a hajkárosodás nem kell, hogy meggátoljon. Fedezd fel a Dove Advanced Hair Series legújabb termékcsaládját, amelyet az erősen károsodott haj igényeinek megfelelően fejlesztettek ki.

A termékcsalád

Hajunkat nap mint nap károsodásnak tesszük ki: a hajformázás, a hajfestés, de még az időjárás is károsíthatja hajszálainkat. A Dove Regenerate Nourishment termékcsalád, amelyet kifejezetten az erősen károsodott hajra fejlesztettünk ki, segít pótolni a tápanyagokat és mélyen behatol a hajszálak belsejébe, így veszi fel a harcot a hajkárosodással három termékkel is.

Dove Regenerate Nourishment Sampon

A sampon különleges Vörös Alga + Keratin Nutri Komplexet tartalmazó formulájának köszönhetően még az erősen károsodott haj is erős*, sima és fényes lehet. Ez a tápláló sampon mosásról mosásra segít csökkenteni a haj károsodásának jeleit, pótolni a tápanyagokat és megerősíteni a sérült hajat kívülről és belülről egyaránt.

Dove Regenerate Nourishment Hajbalzsam

A sampon hatását tovább erősíti a szintén az erősen károsodott hajra kifejlesztett hajbalzsam. A Vörös Alga + Keratin Nutri Komplexet tartalmazó formula segít a haj belső szerkezetének sérüléseit helyreállítani, valamint gondját viselni az erősen károsodott hajnak, hogy az erős* és kezelhető legyen, mint a károsodástól mentes haj.

Dove Regenerate Nourishment Hajápoló Szérum

A Dove első hajápoló széruma, amely speciálisan az erősen károsodott haj szükségleteinek megfelelően lett kifejlesztve. Kombinálja az olaj tápláló erejét a szérum ápoló és védő adottságaival, hogy a haj újra gyönyörű legyen. Erősíti* a töredezésre hajlamos hajat és segít megelőzni a hajszálak szétválását. A hajszálak mélyébe hatol, segít helyreállítani a hajszálak felszínét, ezáltal alkalmas még a kifejezetten erősen károsodott, például festett vagy hőkezelésen átesett haj kezelésére is. Méltó lezárása hajunk prémium kényeztetésének!


*Hajtöredezés elleni erő, a termékcsalád együttes használatával, a kondicionáló összetevőket nem tartalmazó samponokhoz képest.