Ugrás tartalom

Unilever Magyarország Más lokáció


Domestos Iskolai Program 2017

Domestos Iskolai Program 2017

Tegyünk együtt az iskolai mosdók higiéniájáért!

Ha az egészséges környezet iránti igény gyermekkorban kialakul, gyermekeink felnőve maguk is átadhatják azokat saját gyermekeiknek. Ez a kampányunk fő üzenete, ezt szeretnénk idén is eljuttatni a lehető legtöbb családhoz és iskolához.

Az Unilever folyamatosan dolgozik azon, hogy világszerte a lehető legtöbb ember számára javítsa a WC-használat körülményeit, ezzel óvja egészségünket. Magyarországon sincs ez másként: hazánkban második éve valósulhatott meg Iskolamosdó Felújítási Programunk, csodálatos eredményekkel.

Programunk célja az, hogy felhívjuk a figyelmet egy gyakran elfeledett fontos tényre: a gyermekek higiénés nevelése nem csak otthon történik, számos ezzel kapcsolatos feladat hárul az iskolákra is. Amellett, hogy erre kellő hangsúlyt kell fektetni a tanítás során, fontos megteremteni a megfelelő iskolai körülményeket is. Ez kampányunk fő üzenete, amely mellé számos partnerünk is felsorakozott.

Második év - újabb öt iskola

2016 április végén zárult le a Domestos pénzgyűjtő akciójának második éve, amelynek során minden, Magyarországon, kiskereskedelmi forgalomban értékesített Domestos termék után 5 forintot adományoztunk általános iskolai mosdók felújítására.*

A Domestos akciója során a 2015-ös évhez képest több, összesen 13 637 635 forint gyűlt össze. A kampány médiapartnere, az NLCafét is kiadó Centrál Médiacsoport úgy döntött, maga is vállalja egy iskola mosdóinak felújítását, és hasonlóan döntött a kampányt szintén főtámogatóként segítő Market Építő Zrt. is. Így tehát tavaly összesen az ország öt településén születhettek újjá az iskolai mosdók programunk segítségével.

Idén folytatódik a program, így segíthetsz

Minden, Magyarországon, kiskereskedelmi forgalomban értékesített Domestos termék után 5 forintot fordítunk általános iskolai mosdók felújítására 2017. február 1. és április 30. között*. Így, ha Domestos terméket vásárolsz a program három hónapja alatt, azzal hozzájárulsz a felújításokhoz!

Szavazással dől el a felújított iskolák köre

Az elmúlt két év sikerei nyomán haladunk idén is, és reményeink szerint egy izgalmas, vidám kampányt követően számos iskolát tudunk felújítani 2017 nyarán. Az első három iskola felújítását a Domestos garantálja, de hogy a tízből végül hány iskola mosdói újulnak meg, az csak a vásárlókon múlik.

Tíz iskolára lehet szavazni a Domestos honlapon, ugyanitt található a játékszabályzat is. A legtöbb szavazatot kapó iskolák mosdóit újítjuk fel – hogy mennyi iskoláét, azt február 19-ig hirdetjük ki. Érvényes szavazatokat leadni 2017. február 1. – 2017. április 30. között lehetséges.

Támogasd kiválasztott iskoládat! Gyűjts további szavazatokat, vidd hírét programunknak családod, barátaid körében!


*Az eladott termékek tényleges darabszámát az AC Nielsen Piackutató Kft. adatai határozták meg. A programunk Magyarország bármely kiskereskedelmi vegyi áru és élelmiszer üzletében elérhető minden Domestos termékre vonatkozott, nem csak az akciós ajánlatokra.