Ugrás tartalom

Unilever Magyarország Más lokáció


Ismét keressük Budapest legjobb Hellmann’s szósszal készült burgerét!

Ismét keressük Budapest legjobb Hellmann’s szósszal készült burgerét!

Április 1-jén indul a Hellmann’s Burgerbajnokság második felvonása.

A gyorsétkezés, a Street Food nem ugyanaz, mint ami régen volt. A gasztroforradalom évek óta az utcán zajlik, ennek egyik legnépszerűbb eleme a hamburger. A Magyarországon ma működő több mint 200 burgerező olyan változatosságban és jó minőségben kínálja burger menüjét, hogy ezeken keresztül a gasztronómia művelőinek és élvezőinek egy komoly szegmense érhető el. A tökéletesen megkomponált Burgerekhez pedig minőségi alapanyagokra van szükség. Ebből kiindulva a verseny lényege és főszereplője nem más, mint a Hellmann’s majonéz és az új Hellmann’s ketchup.

A résztvevő 20 budapesti hamburgerező (melyeknek listája a www.bajnokburger.hu oldalon található) mindegyike összeállított egy-egy saját fejlesztésű, egyedi recept alapján, Hellmann’s majonézzel vagy ketchuppal készült burgert. Az április 1-től május 31-ig tartó Bajnokságban a vendégek dönthetik el, hogy melyik Hellmann’s Burger a legfinomabb. Kedvenc burgerükre naponta tudnak szavazatot leadni a www.bajnokburger.hu oldalon, ahol az ínycsiklandó fotókon kívül a burgerek összetevői is megtalálhatóak, hogy ezzel is segítsük a hezitálókat a döntésben.

A vendégeken kívül egy szakmai zsűrit is bevetünk: különböző szempontok alapján ők is kiválasztják az általuk legjobbnak tartott Burgert, így a verseny végén több éttermet is díjazni fogunk. A szavazóknak sem csak az élményért érdemes részt venni a Játékban: 100.000 forintot sorsolunk ki fődíjként, illetve 10 db Burger kuponfüzetet, ami a 20 burgerező mindegyikében 1-1db tetszőlegesen választható hamburger beváltására jogosít.

Nincs más dolgod tehát, mint hogy kóstolj, szavazz és nyerj!