Ugrás tartalom

Unilever Magyarország Más lokáció


Megújult és kibővült Hellmann’s termékcsalád

Megújult és kibővült Hellmann’s termékcsalád

Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Hellmann’s majonézeket új köntösbe bújtattuk, hogy külsejében is tükrözze azt a természetes és prémium vonalat, amit a receptúra képvisel. Az új csomagoláson fő szerepet kap a majonéz fő alapanyaga, a tojás, ami kizárólag szabad tartású tyúkoktól származik, emellett hangsúlyozzuk azt is, hogy majonézeink csakis fenntartható gazdálkodásból származó olajat tartalmaznak.

A majonézek megújításával egy időben bevezetésre került négy új Hellmann’s termék: az olívaolajas majonéz, ami igazi innováció a magyar piacon; a gluténmentes ketchup, ami 100%-ban fenntartható gazdálkodásban termesztett, napérlelte paradicsomokból készül; a pikáns Jalapenos, illetve a Joghurtos-fűszeres grill szósz, amik az eddig meglévő négy grillszószunkkal együtt kiváló kiegészítői a grillezett húsoknak és zöldségeknek.

Minden Hellmann’s terméket azért fejlesztettünk, hogy azok örömet szerezzenek és ihletet adjanak a változatos mindennapi étkezéshez; legyen szó reggeliről, vacsoráról, kerti sütögetésről vagy akár piknikről. Válogass kedvedre számos ínycsiklandó termékünk között!