Ugrás ide: tartalom

A fővárosi Honvédkórház dolgozóinak támogatásával folytatjuk adományprogramunkat

Közzétéve :

Az Unilever egyik munkatársa egy Unileveres ajándékcsomagot ad át a kórház egy dolgozójának.

Eddig több mint 300 millió forint értékű adománnyal segítettük a járvány elleni küzdelmet Magyarországon

A Honvédkórház dolgozóinak felajánlott 1000 db ajándékcsomaggal folytatjuk a járványhelyzetre reagálva elindított adományozási programunkat, melyet ezúttal logisztikai partnerünk a Waberers szállított ki ingyenesen, hogy ezzel ők is hozzájáruljanak az egészégügyi dolgozók elismeréséhez.

2021. április 23-án adtuk át a budapesti Honvédkórháznak azt az 1000 darab, szépségápolási és tisztítószerekből álló, összesen körülbelül 5 millió forint értékű ajándékcsomagot, amellyel az intézmény dolgozóinak szeretnénk megköszönni helytállásukat.

Ezzel folytatjuk a tavaly a járványhelyzetre reagálva elindított adományozási programunkat, amelynek keretében eddig több mint 300 millió forint értékű termékkel segítettük a járvány elleni védekezésben részt vevők munkáját. Ennek részeként nemrégiben az Országos Mentőszolgálatnak közel 4600 db Lifebuoy Total higiénikus kézgélt adtunk át, 4,5 millió forintot meghaladó értékben; a tavalyi év során a fővárosi Szent László Kórháznak egy teljes kamionnyi, hazánkban gyártott fertőtlenítőszert adományoztunk; valamint szociális és oktatási intézményeknek további több mint 10,000 liter Domestost és folyékony Baba szappant valamint több ezer jégkrémet ajánlottunk fel.

„Bár a járványhelyzet miatti korlátozások az Unilever olyan fontos üzletágait is érzékenyen érintették, mint a jégkrémek vagy a közétkeztetésbe szánt professzionális termékek, kötelességünknek éreztük, hogy folyamatosan segítsük és elismerjük a pandémia ellen küzdők munkáját” – mondta az Unilever Magyarország ügyvezetője, Alberto Di Leo.

„A COVID-19 elleni, közel tizennégy hónapos küzdelem rendkívüli kitartást, elkötelezettséget és összefogást követel az intézmény összes orvosától, szakdolgozójától és az őket támogató munkatársaktól, hiszen a kórháznak a járványkezelés mellett, az ugyanakkora erőket megmozgató akut betegellátásában is helyt kell állnia. Megfelelünk a kötelezettségeinknek, melyhez a társadalmi szervezetek és vállalatok támogatása jelentősen hozzájárul” - mondta Prof. Dr. Wikonkál Norbert az MH EK Honvédkórház főigazgatója.

Az Unilever Magyarország három gyártóbázissal rendelkezik hazánkban: a 15 milliárd forintos bővítés alatt álló nyírbátori háztartásvegyipari egységben többek között Domestos, Flóraszept és Coccolino termékek készülnek, a veszprémi Algida üzemben gyártják a közismert Magnum és Carte d’Or jégkrémeket, Röszkén pedig a Knorr levesporok és levesalapok, illetve tésztaételek mellett a Delikát ételízesítőket.

Vissza az oldal tetejére