Ugrás tartalom

Unilever Magyarország Más lokáció


Középen a Magnum Dupla Gold Karamell, mellette pedig körökben kiemelve a jégrém összetevői

Itt az új Magnum Dupla Gold Karamell

Az 1989-óta kapható Magnum volt az első prémium, felnőtteknek készült jégkrém. Ma már évente több mint 1 milliárd darabot adnak el belőle világszerte. Legújabb terméke, a dupla gold karamell Magyarországon is elérhető! Az ellenállhatatlan kekszízű jégkrémet pekándiós örvény bolondítja meg, kekszdarabkákkal meghintett, aranyló Magnum csokoládé borítja, a kettő között pedig enyhén sós karamelles szósz lapul.

A Magnum alkotói, a prémium jégkrémek és a csokoládé szakértői arra szeretnék ösztönözni az embereket, hogy bátran fedezzék fel a mindennapi élet apró örömforrásait. Az egyedülálló ízvilágú Magnum Dupla Gold Karamellel mindenki megtapasztalhatja, milyen az igazi luxus érzése, ha jégkrémről van szó.

Az idei év újdonsága gondosan válogatott összetevoőkből készült. A csokoládé alapanyaga a kor követelményeinek megfelelően fenntartható forrásból származó, Rainforest Alliance tanúsítvánnyal rendelkező kakaóbab. A Magnum minőségtől már megszokott roppanós csokoládé nem tartalmaz mesterséges színezéket. A luxust idéző arany szín a karamelles fehér csokoládénak köszönhető, ami alatt csipetnyi sóval készült folyékony karamellszósz következik. A dupla kényeztetés után mennyei, pekándiós örvénnyel megbolondított keksz ízű jégkrém rejlik.

A Magnum Dupla Gold Karamell nemcsak pálcikás formátumban érhető el, hanem poharas csomagolásban, valamint négy- és hatdarabos multipack dobozban is megvásárolható.

Idén több millió olyan poharas Magnum jégkrém kerül forgalomba Európa-szerte, amelyek csomagolása újrahasznosított és természetesen újrahasznosítható műanyag felhasználásával készült. Ez a lépés része az Unilever globális, csomagolással kapcsolatos, a fenntarthatóság jegyében született kötelezettségvállalásának. A cél, hogy 2025-ig több mint százezer tonnával kevesebb műanyag csomagolóanyagot használjunk, a felére csökkentsük a közvetlenül kőolajból készülő műanyagok mennyiségét, valamint felgyorsítsuk az újrahasznosított műanyagok használatát.