Ugrás ide: tartalom

A TRESemmé büszkén jelenti be, hogy PETA tanúsítványt szerzett!

Közzétéve :

Tresemmé PETA tanúsítása

Üzletpolitikánk tiltja, hogy termékeinket és összetevőiket állatokon teszteljük, legyen szó a világ bármely pontjáról. Az Unilever már több mint 40 évvel ezelőtt kezdett kifejleszteni és alkalmazni állatokat nem igénylő módszereket a termékbiztonság értékelésére. A PETA is elismerte a folyamatos munkánkat az állatkísérletek alternatíváinak kidolgozásával kapcsolatban, és elkötelezettségünket, hogy világszerte támogassuk ezek elfogadását, és a cégünket a szabályozási változásokért dolgozó vállalatok között tartja számon.

Figyeld az új elemet a TRESemmé csomagolásain!

Azért, hogy a TRESemmé PETA tanúsítványának hírét a világ tudtára adja, a termékek csomagolásán mostantól elkezdi megjeleníteni a PETA nyuszis logóját.

PETA logója

Szeretnél többet megtudni a PETÁ-ról?

A PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) ma a világ legnagyobb, az állatok jogaiért küzdő szervezet, tagjainak és támogatóinak száma meghaladja a 6,5 milliót. A PETA 1980 óta küzd az állatok bántalmazása és kizsákmányolása ellen, hatást gyakorolva az érintett szervezetekre és törvényhozókra, hogy ahol és amikor csak lehetséges, leállítsák az állatok használatát.

A PETA tanúsítvánnyal rendelkező márkák „Beauty Without Bunnies” listája segítséget jelent azon fogyasztók számára, akiknek az állatvédelem is fontos szempont a megvásárolni kívánt termékek kiválasztásakor. Ha a PETA állatkísérlet-mentes logóját látod egy terméken, akkor nyugodtan megveheted, ugyanis azt a márkát biztosan nem tesztelték állatokon.

Vissza az oldal tetejére