Ugrás ide: tartalom

Hajlakkokkal, hajhabokkal és hővédőkkel újul meg a TRESemmé Styling termékek portfóliója

Közzétéve :

Az új termékek már elérhetőek a boltok polcain.

Göndör hajú szemüveges lány, mellette Tresemmé styling termékek.

A TRESemmé megújult professzionális minőségű hajlakkjai egész napos tartást biztosítanak, anélkül, hogy ragacsos termékmaradványokat hagynának maguk után. Segítségükkel egyszerűen rögzítheted frizurád egy szempillantás alatt, a nap bármely szakaszában.

A vékonyszálú, lelapuló haj segítője a TRESemmé Volumennövelő hajhab, amely UV-szűrőt, illetve B5 provitamint tartalmaz, könnyű formulája rugalmas tartást ad, és segít megőrizni kedvenc frizurádat. A hajhabot egyszerűen fel lehet vinni a nedves hajra, akár közvetlenül kefével, akár kézzel.

Tresemmé styling termékek

Ha szeretnéd, hogy hajad volumene a hajszárítás után sokáig megmaradjon, de a hővédelem is fontos számodra, akkor válaszd a TRESemmé Hővédő krémet vékonyszálú hajra. Professzionális minősége segít megvédeni a hajat a hajszárítás és hőkezelés okozta károsodásoktól a természetes megjelenésű, dús hatású frizuráért. Könnyű formulája segít növelni hajad volumenét és megőrizni annak rugalmasságát.

A TRESemmé Care & Protect hővédő spray minden hajtípusra, hő hatására aktiválódó komplexet tartalmaz és segít védeni a hajat szárítás, valamint hajvasalás során. Így egyszerre ápolhatod és formázhatod tincseidet!

A göndör haj ápolása kiemelt figyelmet és szakértelmet igényel. A TRESemmé Hajhab göndör hajra és a TRESemmé Hajformázó krém göndör hajra termékpárosa egyszerre segítenek megszelídíteni göndör fürtjeidet és könnyen kezelhetővé tenni azokat, a természetes hatású végeredményért.

Vissza az oldal tetejére