Ugrás ide: tartalom

Kézhigiéniai adománnyal támogatta a Lifebuoy az Országos Mentőszolgálatot

Közzétéve :

BUDAPEST, 2021. április 14. – Több mint 4,5 millió forint értékű higiénikus kézgél adományozásával segíti az Országos Mentőszolgálat munkáját a magyar piacon nemrégiben újra megjelent kézhigiéniai márka, a Lifebuoy.

 Unilever munkatársa Győrfi Pálnak ad a kezébe egy darabot a Lifebouy Total higiénikus kézgéljéből.

Most, amikor a legnagyobb szükség van rá, újra bevezettük Európában és Magyarországon is a világ egyik vezető kézhigiéniai márkáját, a Lifebuoyt. Úgy döntöttünk, hogy a márka révén az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) kollégáinak biztonságához is hozzájárulunk: a mai napon közel 4600 Lifebuoy Total higiénikus kézgélt adományoztunk a szervezetnek, 4,5 millió forintot meghaladó értékben.

„A Lifebuoynak már 1894 óta az a küldetése, hogy alapjaiban változtassa meg a kézmosási és a kézhigiéniai szokásokat világszerte, így Dél–Amerikától Afrikán és Indián át Indonéziáig már több mint 60 országban segít elérhetővé tenni a megfelelő kézhigiéniát. Nagy öröm számunkra, hogy a márka magyarországi újrabevezetése kapcsán a járvány elleni harc frontvonalában dolgozó mentőket segíthetjük” – mondta Takács Linda, az Unilever Szépségápolási Kategóriáért felelős magyarországi vezetője.

„Az Országos Mentőszolgálat bajtársai nap mint nap hatalmas erőfeszítéseket tesznek, így különösen jólesik a vállalatok és civilek részéről tapasztalható összefogás, támogatás" – mondta Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

A Lifebuoy termékek között megtalálható a folyékony szappan, a higiénikus kéztörlő kendő, valamint a higiénikus kézgél és kézspray is. Az OMSZ-nek adományozott Lifebuoy Total higiénikus kézgél termékek antibakteriális összetevőt, alkoholt, valamint E- és B3-vitamint tartalmazó formulája segít eltávolítani a baktériumokat és megvédeni a kezeket a kiszáradástól. A kézgél praktikus, úti kiszerelésben kapható: könnyen, víz nélkül használható bárhol és bármikor.

Vissza az oldal tetejére