Ugrás ide: tartalom

A TRESemmé az OPERA hivatalos hajápolás támogatója

Közzétéve :

A TRESemmé, az OPERA és a Celeni kivételes együttműködése a kultúrát, a szakértelmet és az eleganciát hozza közelebb hozzánk. Tudják, hogy a különleges pillanatok különleges tudást, különleges odafigyelést és különleges megjelenést igényelnek, amiben most te is részt vehetsz

Tresemmé hajápolási termékek

A TRESemmé a kezdetektől egyszerű célkitűzést követ: minden nő megérdemli, hogy gyönyörű legyen, és annak is érezze magát, ezért professzionális minőségű hajápoló és hajformázó termékek fejlesztése a cél. Az így megszületett hajápoló és hajformázó készítményekkel egyéniségünknek megfelelő frizurát készíthetünk, és igazi szakértelmet csempészhetünk otthonunkba és az élet színpadára minden egyes nap. És ahogy egy balettáncosnak az Operaház színpada a minőség mércéje, úgy egy hajformázó termékcsaládnak az, ha egy társulat mesterfodrásza megelégedéssel használja a termékeket. Az Operaház TRESemmé melletti elköteleződése ezért olyan különleges pillanat a márka életében, ami a büszkeségen túl valami újat, valami ünnepit jelent.

Az OPERA tizenhat fős fodrászcsapata a szeptemberben kezdődő 2022/2023-as évad mintegy háromszáz előadása alatt a tervek szerint nagyságrendileg kétezer TRESemmé terméket használ majd el, köztük hétszáz flakon hajlakkot. Az esték során komoly kihívások várják majd nemcsak a táncosokat és énekeseket, hanem a hajformázó termékeket és a szakembereket is: egyes jelenetek között az énekes csupán a színpad szélére megy ki, ahol a két fodrásznak és az öltöztetőnek alig három-négy perce van arra, hogy tetőtől talpig átöltöztessék, haját megigazítsák.

TRESemmé termékek egy sminkasztalon.

Egy ilyen különleges, ünnepi estére pedig kétségtelenül az teszi fel a koronát, ha magunkat is díszbe öltöztetjük az alkalomra, és hangsúlyosan elegáns megjelenésünkkel mi is részt veszünk az átváltozás varázsában. A Celeni Dare to Dress Up kapszulakollekciója a TRESemmé és az OPERA együttműködésének tökéletes kiegészítőjeként született meg. Célja, hogy a nőket - és persze partnereiket - a kultúrának szentelt ünnepi alkalmakkor a szokásosnál bátrabb, elegánsabb megjelenésre ösztönözze. Az OPERA ihlette kollekció darabjaival segít, hogy a nők végre megmutathassák, hogyan lényegülnek át egy kifinomultan elegáns ruhában - hisz ez az átváltozás a színpadon és a nézőtéren is végbemegy, így téve teljessé a varázslatot.

A különleges együttműködés hírét a TRESemmé nagykövetei is nagy örömmel fogadták. Az OPERA évadnyitó előadásának, a Makrancos Kata premierjének napján Lukovics Tamara, Karin Dragos, Komáromy Csillu, Pásztor Gina, Fejes Dóri és Zachár Panni együtt látogattak az épületbe, hogy Zsólyomi Norbert divatfotós segítségével megörökítsék saját opera-pillanatukat. Erre az alkalomra minden nagykövet a Celeni Dare to Dress Up kapszulakollekcióját viselte. A rafináltan elegáns frizurákat Vörös Kati, a TRESemmé szakértő fodrásza, a Horror Barbie Salon tulajdonosa álmodta meg úgy, hogy otthon is, bárki számára elkészíthetőek legyenek.

Vissza az oldal tetejére