Ugrás ide: tartalom

Zynternship awards 2022

Közzétéve :

A Zynternship Awards 2022 Talent Starter kategóriájában 11 cég versenyzett gyakornoki és pályakezdő programokkal. A résztvevő cégeket a szakmai zsűri értékelése alapján bronz, ezüst és arany minősítéssel díjazták. Idén az Unilever két programja is díjazottként végzett a kategóriában.

Oklevél arany minősítéssel

A Zynternship Awards a a Zyntern pályakezdő és gyakornoki állásportál által szervezett munkáltatói márka versenye. Magyarország legprogresszívebb cégeit ismeri el, akik azért dolgoznak, hogy jobb munkahelyet alkossanak a fiataloknak.

A Talent Starter kategórián belül pályáztunk a Future Leaders Program és a Talent Camp kezdeményezéseinkkel.

A Future Leaders Program egy frissdiplomásoknak szóló 3 éves vezetőképző program, amely változatos rotációkkal segít felkészülni a vezetői pozíció kihívásaira. A programban résztvevők látótere így szélesedik, fejlődik a gondolkodásuk és több munkafolyamatba is betekintést nyernek.

A Talent Camp egy belső assasment center, ahol szakmai feladatok mentén mérjük fel a résztvevők tudását, megmutatjuk őket más vezetőknek és próbára tesszük a rátermettségüket. A Talent Campen a nálunk dolgozó diákok vehetnek részt, akik szeretnének visszajelzést kapni a fejlődésükkel kapcsolatban és még többet kihozni a gyakornoki pályafutásukból.

A Talent Starter kategóriában idén 2 díjat is elhoztunk. A Future Leaders Programunk arany minősítést, a Talent Camp pedig bronz minősítést szerzett a szakmai zsűri értékelése alapján. Ezen felül a közönségszavazáson a Future Leaders Programunk a második helyetést hozta el.

2 Unilevernél dolgozó mosolygós hölgy a kezükben oklevéllel
Vissza az oldal tetejére