Ugrás ide: tartalom

A nyírbátori gyárunk az Év Ipari Irodája

Közzétéve :

Az Év Ipari Irodája elismerést az Unilever Nyírbátori Háztartásvegyipari Gyára nyerte, ahol az üzemek ipari világát egyesítették a dolgozók irodai kényelmével.

Unilever Magyarország Kft. Nyírbátori Háztartásvegyipari Gyár

Április 27-én a Várkert Bazárban 12 kategóriában hirdették ki a győzteseket Az Év Irodája versenyen, ahol hagyományosan az irodákat, az irodaházakat, a közösségi tereket és az év belsőépítész cégét díjazták. Az Év Ipari Irodája elismerést a Nyírbátori Háztartásvegyipari Gyára nyerte.

A nyírbátori gyár különlegessége abban rejlik, hogy a 2022-ben átadott új irodatér egyszerre tükrözi az Unilever nagyvállalat különleges, színes arculatát az élénk színhasználattal, és ezzel képes egy nagyvárosi irodatér kényelmét és élményét nyújtani az itt dolgozó kollégáknak. Az átlagtól eltérően az irodatér a gyár fizikai dolgozói számára is nyitott, és egyszerre tudnak kávézni és beszélgetni a gyári operátor és az irodai dolgozók. A tér kialakításakor a gyári munkatársak célja is volt, hogy a közösséget szolgálja. A konyha az iroda szíve, és a meghitt relax szoba is népszerű wellness helyiség. Az iroda berendezésének különlegessége, hogy sok mindent az irodai csapat közösen tervezett és rendezett be, egyfajta közösségi tevékenységként.

Egy férfi és egy nő ül egy asztalnál, kezükben kávés bögre, előttük laptop

Idén 13. alkalommal hirdették ki Az Év Irodája verseny győzteseit, amelyre hatalmas számban jelentkeztek a pályázók. 204 nevezés érkezett, amelyek közül a neves szakemberekből álló szakmai zsűri 12 kategóriában hirdette ki a győzteseket az irodákat, irodaházakat, közösségi tereket, illetve a belsőépítészeti vállalatokat értékelve.

Az Év Irodája verseny mindig a legfontosabb munkahelyi trendeket jeleníti meg, így az idei pályázatokból is kiválóan kirajzolódtak az elmúlt időszak jellemzői. Bár folyamatosan módosulnak az igények, de az irodák továbbra is a társadalmi-gazdasági élet legfontosabb színterei maradnak, ahol a munkavállalók találkozhatnak, ötletelhetnek és ahol a vállalati értékek is megjelennek.

Az elismerés mögött egyszerre állnak a gyári kollégák, illetve a kiváló kivitelező cégek alkotta csapat.

https://azevirodaja.hu/nevezok/49148

Két férfi és egy nő díjat vesz át egy színpadon
Vissza az oldal tetejére