Ugrás ide: tartalom

Közel 14 millió Ft értékben adományoztunk tisztálkodási termékeket decemberben

Közzétéve :

Haj-és testápolási termékeket valamint kozmetikai ajándékcsomagokat adományoztunk a Máltai Szeretetszolgálatnak.

A kép bal oldalán egy Máltai Szeretetszolgálat logóval ellátott kamion, a jobb oldalán egy nyitott, Dove termékekkel megtöltött kamion.

A üzleti eredmények teljesítése mellett, mint eddig minden évben, 2023-ban is igyekeztünk termékeinkkel a rászorulókat is támogatni NGO partnereinken keresztül. A Máltai Szeretetszolgálat, a Nagycsaládosok Országos Egyesülete, a Baptista és a Református Szeretetszolgálat, vagy az Országos Mentőszolgálat is a támogatotti partnereink között szerepelt idén, amely azért nagyszerű, mert rajtuk keresztül országszerte tudtunk nélkülöző családok és szociális intézmények számára jelentős mennyiségben elengedhetetlen fontosságú tisztító és tisztálkodási szereket, élelmiszereket valamint egy kis bodogságot okozó jégkrémet eljuttatni.

A kép bal oldalán egy Máltai Szeretetszolgálat logóval ellátott kamion, a jobb oldalán egy nyitott, Dove termékekkel megtöltött kamion.

Örömmel tölt el minket, hogy decemberben is egy jelentős összegű felajánlással tudtuk zárni az évet a Máltai Szeretetszolgálat számára, akiknek 13,8 millió forint értékben haj-és testápolási termékeket (sampon, kézkrém, tusfürdő, fogkrém stb.) valamint kozmetikai ajándékcsomagokat adományoztunk. A Szeretetszolgálat munkatársai meghatódtak az adomány mennyiségétől, kifejtették, hogy mekkora segítség ez nekik, illetve hogy többezer rászorulónak fognak tudni segíteni ezekkel a termékekkel. Ezen adományunknak köszönhetően, várhatóan körülbelül 1 éven át nem lesz szükségük ilyen termékkategóriákon további segítséget kérni.

A jótékonysági kezdeményezéseink nem jöhetnének létre kollégáink lelkiismeretes és elkötelezett munkája nélkül, akikre büszkék vagyunk.

Vissza az oldal tetejére