Megújultak a Dove tusfürdők!

Új Dove. Puhább, selymesebb bőr már egyetlen zuhanyzás után.*

Megújultak a Dove tusfürdők!

A jól ismert világmárka, a Dove 2015 márciusától új minőséget vezetett be a szépségápolás terén. A tusfürdők megújult formulájának alkotóelemei – a mélyebb táplálást biztosító glicerin, a természetes eredetű sztearin sav és szójabab olaj, valamint a termékekben a korábbiaknál 24%-kal nagyobb mennyiségben megtalálható glicinát, amely gyengéd tulajdonságainak köszönhetően a prémium kategóriájú arctisztító termékek elsőszámú összetevője – új szintre emelik amár unalmassá vált rutinszerű tisztálkodást.

A Dove, a tőle megszokott módon továbbra is ugyanolyan nagy hangsúlyt fektet a bőr egészségének megőrzésére és táplálására, ugyanakkor mostantól csakis a leggyengédebb tisztító alapanyagokat használja, amelyek a NutriumMoistureTM technológiát kiegészítve már egy zuhanyzást követően sokkal puhább, simább és selymesebb bőrt eredményeznek a Dove tusfürdők használói számára. A korábban ismert gyengéd tisztálkodószerek összetevőik és formuláik miatt egyáltalán nem voltak képesek arra, hogy a kényeztető ápolás mellett igazi, relaxáló habfürdő-élményt nyújtsanak egy fárasztó nap előtt vagy után.

A Dove idén végre megdönti ezt a régóta kísértő paradigmát, és legújabb technológiájának segítségével minden nő számára lehetővé teszi a habfürdőzés és a gyengéden tápláló bőrápolás egy-idejű élményét. Nincs többé fürdőzés utáni kiázott, kiszáradt bőr, és végre a zuhanyrózsa alatti tápláló hidratálásból sem kell hiányolnunk a frissítő, kisgyermekkort idéző habzást. Az új Dove tusfürdőkkel idén teljessé válik a zuhanyzás-élmény!

Dove Gentle Exfoliating tusfürdő

Gyengéd bőrra-dírozó tusfürdő a Dove-tól, apró radírozó szemcsékkel. Kizárólag drogériákban kapható!

Dove Go Fresh Revitalize tusfürdő

Ápoló frissesség, mely újraéleszti tested-lelked. A mandarin és tiara virág izgalmas, gyümölcsös illata felfrissít, a hidratáltság érzetét hagyva a bőrön.

*Fogyasztói teszt 105 nő részvételével, USA 2014

Vissza az oldal tetejére

KÖVESSEN MINKET

Mindig keressük a kapcsolatot azokkal, akiknek hasonlóan fontos a fenntartható jövő.

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Lépjen kapcsolatba az Unileverrel és a szakértői csapatokkal, illetve tekintse meg az Unilever elérhetőségeit szerte a világban.

Kapcsolat