Megújult és kibővült Hellmann’s termékcsalád

Megújult és kibővült Hellmann’s termékcsalád

Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Hellmann’s majonézeket új köntösbe bújtattuk, hogy külsejében is tükrözze azt a természetes és prémium vonalat, amit a receptúra képvisel. Az új csomagoláson fő szerepet kap a majonéz fő alapanyaga, a tojás, ami kizárólag szabad tartású tyúkoktól származik, emellett hangsúlyozzuk azt is, hogy majonézeink csakis fenntartható gazdálkodásból származó olajat tartalmaznak.  

A majonézek megújításával egy időben bevezetésre került négy új Hellmann’s termék: az olívaolajas majonéz, ami igazi innováció a magyar piacon; a gluténmentes ketchup, ami 100%-ban fenntartható gazdálkodásban termesztett, napérlelte paradicsomokból készül; a pikáns Jalapenos, illetve a Joghurtos-fűszeres grill szósz, amik az eddig meglévő négy grillszószunkkal együtt kiváló kiegészítői a grillezett húsoknak és zöldségeknek. 

Minden Hellmann’s terméket azért fejlesztettünk, hogy azok örömet szerezzenek és ihletet adjanak a változatos mindennapi étkezéshez; legyen szó reggeliről, vacsoráról, kerti sütögetésről vagy akár piknikről. Válogass kedvedre számos ínycsiklandó termékünk között!

Vissza az oldal tetejére

KÖVESSEN MINKET

Mindig keressük a kapcsolatot azokkal, akiknek hasonlóan fontos a fenntartható jövő.

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Lépjen kapcsolatba az Unileverrel és a szakértői csapatokkal, illetve tekintse meg az Unilever elérhetőségeit szerte a világban.

Kapcsolat