Az Unilever termékei biztonságosak

A Magyarországon forgalmazott összes termékünk élelmiszerbiztonsági szempontból teljesen biztonságos. Ezt független külső laboratóriumi eredmények és beszállítóink igazolásai is alátámasztják.

A hatóságok által elfogadott, akkreditált laboratóriumok és az Élelmiszer és Takarmánybiztonsági Igazgatóság által mért, és a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal honlapján (linket lásd lentebb) megjelentetett vizsgálati eredmények alapján kijelentjük, hogy az Unilever Magyarország Kft. által gyártott és forgalmazott termékek megfelelnek a legmagasabb minőségi és termékbiztonsági előírásoknak, és nem tartalmaznak dioxinnal szennyezett guar-gumit.

A Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Központ, Élelmiszer- és Takarmánybiztonsági Igazgatósága által közzétett közleményben szereplő, szennyezett guar gumit forgalmazó 2 beszállítótól (India Glycols Ltd, Unipektin AG) az Unilever Magyarország nem szerez be sem direkt, sem indirekt módon guar-gumit.

Az Unilever Magyarország Kft. szigorú ellenőrzést és szabályozást alkalmaz az élelmiszergyártásban, és felelősséget vállal a termékeiért.