Az Unilever nyerte az AmCham Egészséges Munkahely díját 2008-ban

Az Unilever Magyarország Kft. nyerte az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) Egészséges Munkahely díját 2008-ban, nagyvállalatok kategóriájában.

Az Amerikai Kereskedelmi Kamara Magyarországon (AmCham) bejelentette az EGÉSZSÉGES MUNKAHELY AMCHAM DÍJ pályázatának nyerteseit 2008-ban. Független bíráló bizottság értékelte a pályázatokat: a díjat az Unilever Magyarország nyerte el a nagyvállalatok kategóriájában.

A független bíráló bizottság egyöntetűen magasan értékelte az Unilever egészséges munkahelyi környezet kialakításában elért eredményeit: acég 95%-ban teljesítette az elvárásokat. A Vitalitás egészségmegőrző programot (beleértve a fitness, wellness, egészségmegőrző- és megelőző szűrések lehetőségét) a legjobb egészségmegőrző programnak találták a pályázók közül.

Az Unilever küldetése, hogy vitalitást vigyen az emberek életébe, és ezzel együtt célja, hogy munkavállalói is jól érezzék magukat a bõrükben. A cég munkahelyi egészségmegőrzõ Vitalitás programja keretében a kikapcsolódásra és sportolásra számos lehetőséget nyújt dolgozóinak, például az irodaépületben van konditerem és relaxációs szoba, a munkavállalók gerinctornán és irodai masszírozáson vehetnek részt, és folyamatosak az egészségügyi szűrővizsgálatok is.