Az Unilever nyerte az AmCham Egészséges Munkahely különdíját 2007-ben

Az Unilever 2007-ben elnyerte az Amerikai Kereskedelmi Kamara és az Egészségügyi Minisztérium EGÉSZSÉGES MUNKAHELY kitüntetésének különdíját.

Egészséges Munkahely, 2007

Az Unilever 2007-ben elnyerte az Amerikai Kereskedelmi Kamara és az Egészségügyi Minisztérium EGÉSZSÉGES MUNKAHELY kitüntetésének különdíját.

A Bizottság az Egészségügyi Minisztérium, az Országos Egészségfejlesztési Intézet, az Amerikai Kereskedelmi Kamara és az Amerikai Nagykövetség képviselőiből állt. A zsűri elismerően szólt a vállalat Vitalitás programjáról, az ergonómiai, biztonsági, környezetvédelmi és egészségügyi irányelveiről és gyakorlatáról.

A cég küldetése: a vitalitás

A vitalitás valamennyi embernek mást és mást jelent: jelenthet olyan életvitelt, ami magába foglalja az egészséges és kiegyensúlyozott étrendet, mozgást, de jelenthet csupán egy csésze teát is, ami örömet csempészhet az életünkbe. A lényeg az, hogy arra törekedjünk, hogy jól érezzük magunkat és élvezzük az élet valamennyi percét!

A Vitalitás, mint küldetés az Unilever számára különböző célokat foglal magába, amelyeket az ember meg szeretne valósítani az élete során, és amelyek így fogalmazhatók meg: érezd jól magad minden nap; érj el többet az életben; legyél szebb; legyél egészségesebb; szabadulj meg az egészségügyi problémáktól; segíts a gyermekeknek, hogy jól induljanak el az életben. 

Az Unilever három csatornán keresztül tud hozzájárulni ahhoz, hogy az emberek teljesebb életet élhessenek és jól érezzék magukat a bőrükben: termékei által nyújtott előnyökkel (Portfolio), együttműködve másokkal azért, hogy megoldódjon néhány fontos probléma (Partnering, azaz társadalmi felelősségvállalás), valamint hozzájárulva munkatársai személyes vitalitásához (People) munkahelyi egészségmegőrző programjával. Ez utóbbiért az Unilever 2007-ben elnyerte az Amerikai Kereskedelmi Kamara és az Egészségügyi Minisztérium EGÉSZSÉGES MUNKAHELY kitüntetésének különdíját.

Vitalitás program

A munkavállalóink az épületben gerinctornán vehetnek rész, felkereshetik dietetikusunkat az életmódjukkall kapcsolatos problémáikkal, szerdánként pedig igénybe vehetik az irodai masszírozást. Rendelkezésükre áll egy konditerem, de fitness és wellness központokba szóló bérleteinket is igénybe vehetik. Cégünk sportolásra alkalmas kerékpárokat vásárolt a dolgozók részére, ezeket bárki kikölcsönözheti akár hétvégére is. Ha napközben egy kis kikapcsolódásra vágynak, csocsózni is lehet, de hamarosan létrehozunk majd egy relaxációs szobát is, ahová bárki elvonulhat pár percre.

Vitalitás napokat szervezünk, amikor az egyes márkáink segítségével a munkavállalóink különböző programokon vehetnek részt: például a Flora napon almát osztottunk azoknak, akik a szobabiciklin legalább 250 métert letekertek, a Knorr napon dietetikus állt az érdeklődők rendelkezésére egész nap, a Globus napon előadást hallgathatnak meg az olajokról, és közös salátázáson vehettek részt.

Média kapcsolat

Beata Vince

Unilever Magyarország Kft.
1138 Váci út 121-127. D épület


beata.vince@unilever.com

Bővebben ezekről a témakörökről

Vissza az oldal tetejére

KÖVESSEN MINKET

Mindig keressük a kapcsolatot azokkal, akiknek hasonlóan fontos a fenntartható jövő.

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Lépjen kapcsolatba az Unileverrel és a szakértői csapatokkal, illetve tekintse meg az Unilever elérhetőségeit szerte a világban.

Kapcsolat