Okosan gazdálkodnak, akik segíteni akarnak

A Gazdálkodj és segíts okosan program keretében másfél hónap alatt már 28 millió forint* összegyűlt az Országos Mentőszolgálat támogatására a lakosság és az Unilever Magyarország Kft. jóvoltából.

A három hónapos program időtartama alatt a cég 17 márkájának minden eladott terméke után egy forinttal az Országos Mentőszolgálat Alapítványát támogatja. A Gazdálkodj és segíts okosan program április 15-ig tart, a mentők így további jelentős támogatáshoz juthatnak.

Az Országos Mentőszolgálat az összegyűlt összeg minden fillérjét a betegellátást, az életmentést segítő eszközök, műszerek vásárlására fordítja. Ahogy a befolyt forintok is a különböző országrészek lakóitól érkeztek, úgy az életmentő készülékek elosztása is országszerte történik. Segítenek, hogy segíthessünk. Köszönet érte.– nyilatkozta Győrfi Pál.

További információ

A program weboldalán (lásd lentebb) ezenkívül bárkinek lehetősége van arra, hogy jobban megismerje a helyi, vagy az ország többi mentőállomását, melyeket csupán szavazatával is támogathat még 6 héten keresztül. Minden héten a legtöbb szavazatot kapott mentőállomás 250.000 forint támogatást kap munkájához, melyet választásuk szerint mentőautó felszerelésre, állomás felszerelésre, épületfejlesztésre, személyzeti felhasználásra (pl. képzés) fordíthatnak.

A lakosság eddig Ajka, Szeged, Bercel, Jászberény, Kemecse és Mosonmagyaróvár mentőállomást segítette hozzá a külön támogatáshoz.

* A 2009 január 15 - március 1. közötti eladási adatok alapján. Az adomány összege az értékesítési adatok feldolgozása után, az AC Nielsen becsült adatai alapján kerül meghatározásra.

Média kapcsolat

Beata Vince

Unilever Magyarország Kft.
1138 Váci út 121-127. D épület


beata.vince@unilever.com

Bővebben ezekről a témakörökről

Vissza az oldal tetejére

KÖVESSEN MINKET

Mindig keressük a kapcsolatot azokkal, akiknek hasonlóan fontos a fenntartható jövő.

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Lépjen kapcsolatba az Unileverrel és a szakértői csapatokkal, illetve tekintse meg az Unilever elérhetőségeit szerte a világban.

Kapcsolat