Okosan gazdálkodnak, akik segíteni akarnak

A Gazdálkodj és segíts okosan program keretében másfél hónap alatt már 28 millió forint* összegyűlt az Országos Mentőszolgálat támogatására a lakosság és az Unilever Magyarország Kft. jóvoltából.

A három hónapos program időtartama alatt a cég 17 márkájának minden eladott terméke után egy forinttal az Országos Mentőszolgálat Alapítványát támogatja. A Gazdálkodj és segíts okosan program április 15-ig tart, a mentők így további jelentős támogatáshoz juthatnak.

Az Országos Mentőszolgálat az összegyűlt összeg minden fillérjét a betegellátást, az életmentést segítő eszközök, műszerek vásárlására fordítja. Ahogy a befolyt forintok is a különböző országrészek lakóitól érkeztek, úgy az életmentő készülékek elosztása is országszerte történik. Segítenek, hogy segíthessünk. Köszönet érte.– nyilatkozta Győrfi Pál.

További információ

A program weboldalán (lásd lentebb) ezenkívül bárkinek lehetősége van arra, hogy jobban megismerje a helyi, vagy az ország többi mentőállomását, melyeket csupán szavazatával is támogathat még 6 héten keresztül. Minden héten a legtöbb szavazatot kapott mentőállomás 250.000 forint támogatást kap munkájához, melyet választásuk szerint mentőautó felszerelésre, állomás felszerelésre, épületfejlesztésre, személyzeti felhasználásra (pl. képzés) fordíthatnak.

A lakosság eddig Ajka, Szeged, Bercel, Jászberény, Kemecse és Mosonmagyaróvár mentőállomást segítette hozzá a külön támogatáshoz.

* A 2009 január 15 - március 1. közötti eladási adatok alapján. Az adomány összege az értékesítési adatok feldolgozása után, az AC Nielsen becsült adatai alapján kerül meghatározásra.