Toggle Keresés

3. Híreink
  4. Az Unilever kiáll az esélyegyenlőségért

Az Unilever kiáll az esélyegyenlőségért

Az Unilevert az esélyegyenlőség és sokszínűség terén elért eredményeiért díjazta az mtd Tanácsadói Közösség. Az újonnan alapított Sokszínű Szervezet TOP 10 díj egy országos benchmark kutatás eredményein alapul.

Az mtd Tanácsadói Közösség május 26-án a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatásáról tartott nagyszabású szakmai konferenciát a Gábor Dénes Főiskolán.A rendezvény záróakkordjaként egy újonnan alapított elismerés, aSokszínű Szervezet TOP 10 díjkerült átadásra, melynek alapját az mtd benchmark kutatása jelenti. Az elismerő címet 10 vállalat, köztük az Unilever kaphatta meg, akik a kutatás és a személyes helyzetfeltárás adatai alapján bizonyságot tettek esélyegyenlőség, sokszínűség terén elért eredményeikről. A díjazott vállalatok között szerepel többek között a Magyar Telekom, az IBM, a Novartis, a Gábor Dénes Főiskola, a Felina Hungária és a Nestlé is.

A Sokszínű Szervezet TOP 10 díj az mtd Tanácsadói Közösség által kifejlesztett Sokszínűségi indexen elért eredményen alapul. Azok a szervezetek kapják meg, amelyek az mtd országos benchmark kutatása alapján kiszámított Sokszínűségi indexen a 10 legmagasabb helyezést érték el. A munkahelyi esélyegyenlőség és sokszínűség területén kifejtett szervezeti teljesítményt a Sokszínűségi index egy nullától százig terjedő skálán osztályozza, ezáltal könnyen összehasonlíthatóvá válnak a szervezetek teljesítményei. A Sokszínű szervezet TOP 10 logót a nyertes szervezetek másfél évig, a következő benchmark felmérés eredményének kihirdetéséig használhatják.