Fuss az egészségedért!

Október 8-án, szombaton rajtol az I. Unilever Futás Nyírbátorban. Az első nevező Kovács Rita Európa-bajnok és Világkupa-győztes úszónő. Mindazok, akik ezen a napon az úszóbajnokkal együtt rajthoz állnak, nem csupán saját egészségükért futnak, de részvételükkel Nyírbátor egészségügyi intézményeit is támogatják.

Akik a délutáni SP koncert előtt elindulnak a felújított nyírbátori belváros legszebb pontjait érintő 6,4 km-es távon, azok már a nevezéssel részt vállalnak az Unilever 2010-ben meghirdetett grandiózus Fenntarthatósági Tervének megvalósításában. A vállalat világszerte 2 milliárd fogyasztóját és 163 ezer munkavállalóját ösztönzi arra, hogy apró lépésekkel, együtt tegyenek a fenntartható növekedésért. Az I. Unilever Futás nevezői a nagy tervhez csatlakozva nem csupán saját egészségükért futnak október 8-án, de részvételükkel Nyírbátor egészségügyi intézményeit is támogatják. A vállalat ugyanis annyi flakon tisztítószerrel támogatja a város egészségügyi intézményeit, ahányan rajthoz állnak a szombati futás célvonalánál.

Az I. Unilever Futáson az Unilever nyírbátori, veszprémi, valamint röszkei gyárának munkatársai és a budapesti központ dolgozói is részt vesznek. A rendezvény nyitott, a szervezők várják mindazokat, akik az egészséges életmódot legalább annyira fontosnak tartják, mint maga a vállalat. És persze az SP rajongókon kívül örömmel látják azokat a családokat, diákokat, tanárokat, főiskolásokat és egyetemistákat, valamint a környékbeli vállalatok azon dolgozóit is, akik szívesen bekapcsolódnak a szombat délutáni nyírbátori programokba.

Fel a futócipőt, irány Nyírbátor, hogy együtt tegyünk a saját egészségünkért és a város egészségügyi intézményeiért is. Az első 500 nevező Unilever Futónap pólót kap ajándékba.