Új vezérigazgató az Unilever Magyarország élén

2011 elejétől Moti Keren tölti be az Unilever Közép-Európa vállalatcsoport vezérigazgatói posztját. Az új vezető Herman Verstraetent váltja a budapesti régióközpont élén.

Keren a Tel Avivi Egyetemen közgazdász diplomát, majd marketing és pénzügy szakon MBA fokozatot szerzett. Karrierjét az Unilevernél kezdte 1990-ben, 1997-ig értékesítési és marketing pozíciókat töltött be, majd létrehozta a tervezési részleget. 1997-ben átköltözött az Egyesült Királyságba, ahol IT területen szerzett tapasztalatot, majd a logisztikai részleg vezetője lett. 2001-ben visszatért az Unilever izraeli vállalatához, ahol az ellátási lánc menedzsmentért (SMC) felelős alelnöki pozíciót töltötte be. 2005-től kinevezték a vállalat vezérigazgatójává.

Az elmúlt hat évben Keren és csapata a vállalatot újra növekedési pályára állította mialatt jelentősen javult a cég jövedelmezősége is. Mindemellett az Izraeli Élelmiszeripari Szövetség tagjaként a társadalmi szerepvállalás területén is jelentős tevékenységet fejtett ki, különösen a táplálkozás és az egészséges életmód területein. Az Unilever Magyarország és a Közép-Európa vállalatcsoport élén Keren legfontosabb céljai közé tartozik az Unilever márkák piacainak, kategóriáinak fejlesztése, fenntartható üzletmenet megvalósítása.

Média kapcsolat

Beata Vince

Unilever Magyarország Kft.
1138 Váci út 121-127. D épület


beata.vince@unilever.com

Bővebben ezekről a témakörökről

Vissza az oldal tetejére

KÖVESSEN MINKET

Mindig keressük a kapcsolatot azokkal, akiknek hasonlóan fontos a fenntartható jövő.

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Lépjen kapcsolatba az Unileverrel és a szakértői csapatokkal, illetve tekintse meg az Unilever elérhetőségeit szerte a világban.

Kapcsolat