Új gyárigazgató az Unilever röszkei gyárában

012 szeptemberétől Kocsis Zoltán tölti be az Unilever röszkei gyárának igazgatói pozícióját. Zoltán több éves FMCG területen szerzett szakmai tapasztalattal rendelkezik és a jövőben a Knorr és Delikát termékeket előállító gyár igazgatói feladatait látja el.

Az angolul és németül folyékonyan beszélő szakember korábban a PepsiCo magyarországi Frito Lay gyárában töltött be gyárigazgatói pozíciót. Az Unilever Magyarországhoz az Intersnack (Chio) vállalattól érkezik, ahol a hazai supply chain részleg vezetéséért volt felelős.

„Megtiszteltetésnek érzem, hogy a jövőben én vezethetem az Unilever Röszkei Élelmiszergyárát. A vállalat magas elvárásokat támaszt magával szemben a minőség, élelmiszerbiztonság, hatékonyság, környezetvédelem és a fenntartható fejlődés területén. Elsődleges célunk a vevők és fogyasztók tökéletes kiszolgálása. A termékektől kezdve a megfelelő rendszereken át a jól képzett, motivált munkatársakig minden adott ahhoz, hogy ennek az elvárásnak a Röszkei gyárban mi is megfeleljünk. A vezetői feladat tehát kihívás és egyben óriási lehetőség is számomra” - mondja a szakember.

Az újonnan kinevezett gyárigazgató agrármérnökként végzett a Szent István egyetemen. Zoltán szabadidejét elsősorban családjának szenteli, de a rendszeres sport – gyakran gyermekeivel együtt – is fontos része az életének.

A korábbi gyárigazgató, Búzási Erika, az Unilever katowicei gyárának igazgatójaként folytatja pályafutását a jövőben.

KÖVESSEN MINKET

Mindig keressük a kapcsolatot azokkal, akiknek hasonlóan fontos a fenntartható jövő.

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Lépjen kapcsolatba az Unileverrel és a szakértői csapatokkal, illetve tekintse meg az Unilever elérhetőségeit szerte a világban.