1. Kezdőlap
  2. ...
  3. Press releases
  4. Új gyárigazgató az Unilever röszkei gyárában

Új gyárigazgató az Unilever röszkei gyárában

012 szeptemberétől Kocsis Zoltán tölti be az Unilever röszkei gyárának igazgatói pozícióját. Zoltán több éves FMCG területen szerzett szakmai tapasztalattal rendelkezik és a jövőben a Knorr és Delikát termékeket előállító gyár igazgatói feladatait látja el.

Az angolul és németül folyékonyan beszélő szakember korábban a PepsiCo magyarországi Frito Lay gyárában töltött be gyárigazgatói pozíciót. Az Unilever Magyarországhoz az Intersnack (Chio) vállalattól érkezik, ahol a hazai supply chain részleg vezetéséért volt felelős.

„Megtiszteltetésnek érzem, hogy a jövőben én vezethetem az Unilever Röszkei Élelmiszergyárát. A vállalat magas elvárásokat támaszt magával szemben a minőség, élelmiszerbiztonság, hatékonyság, környezetvédelem és a fenntartható fejlődés területén. Elsődleges célunk a vevők és fogyasztók tökéletes kiszolgálása. A termékektől kezdve a megfelelő rendszereken át a jól képzett, motivált munkatársakig minden adott ahhoz, hogy ennek az elvárásnak a Röszkei gyárban mi is megfeleljünk. A vezetői feladat tehát kihívás és egyben óriási lehetőség is számomra” - mondja a szakember.

Az újonnan kinevezett gyárigazgató agrármérnökként végzett a Szent István egyetemen. Zoltán szabadidejét elsősorban családjának szenteli, de a rendszeres sport – gyakran gyermekeivel együtt – is fontos része az életének.

A korábbi gyárigazgató, Búzási Erika, az Unilever katowicei gyárának igazgatójaként folytatja pályafutását a jövőben.

Média kapcsolat

Beata Vince

Unilever Magyarország Kft.
1138 Budapest Váci út 182


beata.vince@unilever.com

Bővebben ezekről a témakörökről
Vissza az oldal tetejére

KÖVESSEN MINKET

Mindig keressük a kapcsolatot azokkal, akiknek hasonlóan fontos a fenntartható jövő.

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Lépjen kapcsolatba az Unileverrel és a szakértői csapatokkal, illetve tekintse meg az Unilever elérhetőségeit szerte a világban.

Kapcsolat