A Dove bókokkal lepte meg a pécsi hölgyeket

A Dove 2013-ban világszerte és Magyarországon is a nők önbizalmát szeretné erősíteni, hiszen kutatásuk kimutatta, hogy a hazai hölgyek mindössze 3%-a tartja magát vonzónak, ugyanakkor 49%-uk akkor érzi magát szépnek, ha bókokat kap másoktól. A márka ezért rendezvényekkel is segíti a hölgyeket, hogy szépnek lássák magukat.

A Dove eseménysorozat első állomásán, július 13-án Pécsett várták egész napos ingyenes programokkal a hölgyeket, hogy segítsenekfelfedezni a bennük rejlő szépséget. A rendezvény során sokan kértek szakértő segítséget Dr. Pónyai Katinka bőrgyógyásztól, és beszélgettek szépségről, önbecsülésről Szily Nórával, akik igyekeztek mindenkinek személyre szabott tanácsokat adni.Az arra járókról kiderülhetett, milyen jól tudnak bókokat fogadni, és a nap végére több mint 300 inspiráló üzenet írtak a „Bókfalra”, így osztva meg egymással életük legemlékezetesebb vagy legutóbbi bókjait. A Dove hoszteszei mindeközben több mint 2000 darab Dove termékkel és 700 darab, bókokkal ellátott lufival kedveskedtek az ott lévőknek.

Az eseményen történtekről készült videót itt nézheti meg:http://youtu.be/9hUT4z7LXug

A pécsi eseményt két további követi, a Dove augusztus 10-én Balatonfüreden, szeptember 14-én pedig Budapesten várja tanácsokkal, ajándékokkal és bókokkal a gyönyörű magyar nőket!.

A nők önmaguk legnagyobb kritikusai. A Dove elkötelezett egy olyan világ kialakításában, ahol a szépség forrása az önbizalom, nem a szorongás. A magyar nők 49%-a akkor érzi magát szépnek, ha bókokat kap másoktól, ezért a Dove Bókfilmek különböző szituációkban arra keresték a választ, hogy a magyar nők hogyan fogadják a kedves szavakat, ha nem számítanak rá.

A videókat itt tekintheti meg:

Dove Bókposzter:http://www.youtube.com/watch?v=ul93Lg6tJwU

Dove Bókangyal:http://www.youtube.com/watch?v=ZoQMFEwg8Ro

Dove Bókfal:http://www.youtube.com/watch?v=66VFH3ldgy8

A bókokat a filmeken és a rendezvényeken is hatalmas siker fogadta – a Dove ezzel is szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy még több magyar nő érezze magát szépnek.

Unilever Hungary Kft.

Levelezési cím (központi iroda címe):