Toggle Keresés

3. Híreink
  4. Az Unilever megvásárolta a SZAVO márkát

Az Unilever megvásárolta a SZAVO márkát

A SZAVO márka megvásárlásával az Unilever tovább erősíti pozícióját a tisztítószerek piacán és a termékportfólió szélesítésével hozzájárul a fogyasztók igényeinek teljesebb kiszolgálásához.

"Az Unilever folyamatosan keresi a befektetési lehetőségeket márkái és piacai építése érdekében. Ez egy értékes akvizíció számunkra, hiszen a márka jól ismert és kedvező piaci pozícióval bír. Biztos vagyok abban, hogy az Unilever marketingtudása és tapasztalata a megvásárolt márkák előnyére válik majd” – mondja Gyenes András, az Unilever Magyarország ügyvezető igazgatója.

Az akvizíció nem érinti a SZAVO korábbi tulajdonosának, a Bochemie-nek a speciális vegyi anyagokkal kapcsolatos üzleti tevékenységét.

A SZAVO márkáról

A SZAVO márka 2011-ben jelent meg a magyar piacon. Jelenleg a márka tisztítószerek és fertőtlenítőszerek teljes skáláját tartalmazza. A termékeket általános fertőtlenítés céljára használják, valamint speciális tisztító termékeket is gyártanak, a konyha, fürdőszoba és egyéb helyiségek tisztán tartására.