Egyedülálló anyák napi köszöntés a Babától

Az idei anyák napját 9 család ünnepelhette rendhagyó módon a Baba segítségével. A meglepetés szó szerint óriási volt és az anyukák örömét és meglepődését videó is rögzítette.

Unilever logo
Unilever logo Unilever logo Unilever logo

A Baba több, mint 90 éve kíséri a családok életét. Kedves üzeneteivel és gyengéd termékeivel méltán kiérdemelte a családok bizalmát és szeretetét. A Baba köszönetképpen idén egy igazán egyedi anyák napi meglepetést ajándékozott 9 magyar családnak.

A nyertesek egy, a lakhelyükhöz közeli óriásplakáton, egy róluk készült gyönyörű fotó és egy személyesen megfogalmazott üzenet formájában köszönthették az édesanyákat, akik mit sem sejtve – reggel a munkába menet pillantották meg a plakátokat.

A kampány hosszú és izgalmas előkészületet igényelt. Az ötlet, hogy örömöt, mosolyt csaljanak 9 édesanya arcára, mindenkit felvillanyozott. A plakátkészítésnél az volt a cél, hogy a családok természetességüket megőrizve jelenjenek meg. A személyes üzenetet is saját maguk fogalmazták meg, a Baba csak közvetített az üzenet átadásában.

A nagy napon, a leleplezés napján az édesanyák reakcióját videófelvétel örökítette meg, minden anyuka meghatódva olvasta családja neki szóló üzenetét és csodálta az “óriásra nőtt családját.”

A Baba anyák napi videó itt tekinthető meg

Média kapcsolat

Beata Vince

Unilever Magyarország Kft.
1138 Váci út 121-127. D épület


beata.vince@unilever.com

Bővebben ezekről a témakörökről

Vissza az oldal tetejére

KÖVESSEN MINKET

Mindig keressük a kapcsolatot azokkal, akiknek hasonlóan fontos a fenntartható jövő.

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Lépjen kapcsolatba az Unileverrel és a szakértői csapatokkal, illetve tekintse meg az Unilever elérhetőségeit szerte a világban.

Kapcsolat