Beindult a KarrierGenerátor Program

Hazánkban egyedülálló karrierprogram indult hat Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei nagyvállalat – köztük az Unilever – és két önkormányzat összefogásával. A Szabolcsi Karrier Generátor Program célja, hogy a résztvevő cégek képzéseiket és munkaerő-szükségletüket összehangolva, az önkormányzatok támogatása mellett reális karrieralternatívát kínáljon a régióban, ott tartsa, vagy a megyébe vonzza a fiatalokat.

Unilever logo

Az Unilever Nyírbátori Háztartás-vegyipari Gyára, a Coloplast Hungary Kft. nyírbátori gyára, a mátészalkai Hoya Lens Hungary Zrt. és az , valamint Nyírbátor önkormányzatainak összefogásával június végén beindult a KarrierGenerátor program, a térségi fiatalok számára helyi karrierépítési lehetőséget kínáló kezdeményezés.

A KarrierGenerátor lehetőséget kínál a fiatalok számára, hogy tanulmányaik végeztével szülőhelyükön helyezkedjenek el, az összefogással helyi karrierépítési lehetőséget kínálva számukra. A programalkotó cégek gyakornoki programjainak összehangolásával közös gyakorlati és állásplatformot teremtenek a diákok számára a régióban. Az önkormányzati együttműködéssel elindított program célja, hogy a fiatal munkavállalók számára életképes lehetőséget kínáljon az elvándorlással, vagy a külföldi munkakereséssel szemben.

A kezdeményezés első állomásaként szeptember 27-én az Unilever, a Coloplast és a Hoya is nyílt napot szervezett a térség fiatal munkavállalói és diákjai számára, hogy a gyakorlatban is bemutathassák a KarrierGenerátor működését. Az egész napos rendezvény során a fiatalok hozzájuk hasonló 25-30 évesek kalauzolása mellett megismerhették Nyírbátort és Mátészalkát, valamint a Karrier Generátor Programhoz csatlakozott önkormányzatok segítségével képet kaphattak a két városban tervezett fejlesztésekről is.

Unilever Magyarország Kft.

Levelezési cím

(központi iroda címe):

Beata Vince

Unilever Magyarország Kft.
1138 Váci út 121-127. D épület


beata.vince@unilever.com

Bővebben ezekről a témakörökről

Vissza az oldal tetejére

KÖVESSEN MINKET

Mindig keressük a kapcsolatot azokkal, akiknek hasonlóan fontos a fenntartható jövő.

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Lépjen kapcsolatba az Unileverrel és a szakértői csapatokkal, illetve tekintse meg az Unilever elérhetőségeit szerte a világban.

Kapcsolat