Élmény és nevetés a Magnum hajóval az SOS Gyermekfalu Regattán

Augusztus 8-án, Balatonfüreden immár ötödik alkalommal került megrendezésre az SOS Gyermekfalu vitorlás bajnokság. A mára hagyománnyá vált karitatív versenyen több vitorlás mellett a Balaton egyik legszebb vitorlása, a Magnum is részt vett.

Az 5 éve indított karitatív kezdeményezés azzal a céllal jött létre, hogy élményterápiás programok keretében egész napos kikapcsolódást biztosítson a nehéz élethelyzetben lévő gyermekek számára. A Regattára három magyarországi SOS intézményből – Battonyáról, Kecskemétről, Kőszegről – érkeztek 5 és 18 év közötti gyerekek és fiatalok, akik a vitorlázás örömét a Magnum hajó mellett további 40 vitorlás hajó közreműködésének köszönhetően élhették át. A versenypálya a korábbi évekhez hasonlóan a Balatonfüred előtti vízterület volt a Tihanyi apátság alatt.

„Büszkeség számunkra, hogy a Magnum hajó a hazai versenyek mellett olyan nemes kezdeményezéseknek is a résztvevője, mint például az SOS Gyermekfalu Regatta. Az önkéntesség és az adományozás fontos szerepet tölt be az Unilever életében, felelős vállalatként ugyanis kötelességünknek érezzük, hogy segítsük a rászorulókat. Az, hogy ezt a szemléletet a Magnum Sailing Team is magáénak vallja, külön örömmel tölt el” – mondja Vince Beáta, az Unilever Magyarország kommunikációs vezetője.

Az SOS Gyermekfalu Regatta főszervezője a korábbi évekhez hasonlóan a 40-es cirkáló osztály tizenötszörös magyar bajnoka Bakóczy Kálmán volt, aki évek óta segíti a Gyermekfalu lakóit. „Az idén ötödik éve megvalósuló jótékonysági rendezvény mára hagyománnyá vált. Ez nem csupán óriási eredmény, de olyan példa nélküli, önkéntes összefogás is, amelyre több száz nehéz sorsú gyermek izgalommal vár minden évben. Bízom benne, hogy ez a lelkesedés a jövőben az önkéntesek között is megmarad” – teszi hozzá Bakóczy Kálmán.

Unilever Magyarország Kft.

Levelezési cím

(központi iroda címe):

Beata Vince

Unilever Magyarország Kft.
1138 Váci út 121-127. D épület


beata.vince@unilever.com

Bővebben ezekről a témakörökről

Vissza az oldal tetejére

KÖVESSEN MINKET

Mindig keressük a kapcsolatot azokkal, akiknek hasonlóan fontos a fenntartható jövő.

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Lépjen kapcsolatba az Unileverrel és a szakértői csapatokkal, illetve tekintse meg az Unilever elérhetőségeit szerte a világban.

Kapcsolat