Magyar igazgató az Unilever közép-kelet-európai vezetésében

2012 decemberétől Carra Anita tölti be az Unilever tisztítószer és kozmetikai üzletágának marketing igazgatói pozícióját Magyarországon és a közép-kelet-európai régió 18 országában.

Unilever logo

Carra Anita 1997-ben, friss diplomásként csatlakozott az Unileverhez. Eleinte marketing asszisztensként, ezt követően brand managerként dolgozott regionális munkakörben, majd 2001-től marketing manager pozíciót töltött be a tisztítószer és a kozmetikai üzletágakban. Anita az elmúlt 5 évben tapasztalatot szerzett kereskedelmi marketing és értékesítési területen, majd 2011-2012 között az Unilever közép-európai régió marketing igazgatójaként hat ország tisztítószer, kozmetikum, élelmiszer üzletágának marketingkommunikációs tevékenységét irányította. Az új kinevezéssel a korábbi hat ország után immár 18 ország hosszú és a rövid távú üzleti és marketingkommunikációs stratégiájának kialakításáért felel a tisztítószer és a kozmetikai üzletágakban.

„ Az Unilevernél minden nap azért dolgozunk, hogy termékeinkkel hozzájáruljunk ahhoz, hogy az emberek jobban érezzék magukat a bőrükben és teljesebb életet éljenek. A globális tapasztalat és a nemzetközi háttér ereje a helyi piacok alapos ismeretével kiegészítve hozzásegít minket a sikerhez. Egy ország vagy 18, a cél mindig ugyanaz. Minél több elégedett fogyasztó. Bízom benne, hogy korábbi tapasztalataim és a lelkes csapat, akikkel együtt dolgozhatok, segítségemre lesznek a közös célok elérésében” – mondja a frissen kinevezett vezető.

Carra Anita Hollandiában és az Egyesült Királyságban is folytatott tanulmányokat, folyékonyan beszél angolul, hollandul és olaszul. Szabadidejét főként családjának és két kislányának szenteli, ha ideje engedi, szívesen hódol kedvenc sportjainak, a sízésnek és a vitorlázásnak.

Média kapcsolat

Beata Vince

Unilever Magyarország Kft.
1138 Váci út 121-127. D épület


beata.vince@unilever.com

Bővebben ezekről a témakörökről

Vissza az oldal tetejére

KÖVESSEN MINKET

Mindig keressük a kapcsolatot azokkal, akiknek hasonlóan fontos a fenntartható jövő.

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Lépjen kapcsolatba az Unileverrel és a szakértői csapatokkal, illetve tekintse meg az Unilever elérhetőségeit szerte a világban.

Kapcsolat