Toggle Keresés

3. Híreink
  4. Óvd akit szeretsz, ne vidd haza az influenzát!

Óvd akit szeretsz, ne vidd haza az influenzát!

Az Unilever Magyarország Kft. társadalmi felelősségvállalási programjának részeként csatlakozott az Emberi Erőforrások Minisztériumának Egészségügyért Felelős Államtitkársága és az ÁNTSZ influenzafertőzés elleni kampányához, mint főtámogató.

Unilever logo Unilever logo

A közös kampánnyal szeretnénk felhívni a lakosság figyelmét arra, hogy mind saját, mind környezete egészségének megőrzése érdekében az influenzaszezon küszöbén mindenki tegye meg az alapvető és szükséges elővigyázatossági intézkedéseket. A megbetegedés kivédhető olyan alapvető megelőző lépésekkel, mint a helyes kézmosás és a fertőtlenítés, ami által nemcsak saját magunk, de kollégáink, barátaink, családtagjaink védelmét is biztosíthatjuk.

A Baba márkánkkal a kézmosás fontosságára szeretnénk felhívni a figyelmet a kampány során, hiszen a helyes, szappanos kézmosás csökkenti az influenza fertőzés veszélyét! A Domestos márka pedig, mint a higiénia nagykövete a fertőtlenítés fontosságát hangsúlyozza, hiszen olyan fertőtlenítőszereket kínálunk, melyek minden ismert kórokozófajt elpusztítanak, így az influenzavírust is.