Új vezetők az Unilevernél

Augusztus 1-jétől Vörös Mónika tölti be az Unilever HR vezetői pozícióját. Az újonnan kinevezett vezető négy ország (Magyarország, Szlovénia, Horvátország, Bosznia-Hercegovina) HR tevékenységét irányítja majd Budapestről. Mónika korábbi pozícióját augusztus 1-jétől Szirmai Mariann veszi át, aki a nemzetközi áruházláncokért felelős értékesítési csapat vezetője lesz.

Unilever logo Unilever logo

Vörös Mónika 1997-ben csatlakozott az Unilever Magyarország csapatához. Az elmúlt évek alatt az értékesítés számos területén szerzett tapasztalatokat (key account menedzser, customer marketing és üzletfejlesztési vezető, üzletkötői csapat vezetője), majd 2012-től a nemzetközi áruházláncokért felelős értékesítési csapat vezetője volt. 

Augusztus 1-jétől HR vezetőként Magyarország mellett az Adria régióért (Szlovénia, Horvátország, Bosznia-Hercegovina) és a Food Solutions üzletágért is felelős lesz. „HR vezetőként célom, hogy az Unilever értékeinek megfelelően alakítsam a vállalati kultúrát és támogassam a szervezetfejlesztést. Az elmúlt 15 évben üzleti területen szerzett tapasztalataimat úgy szeretném személyzeti területen hasznosítani, hogy az igényeket ismerve a HR minél jobban támogathassa a vállalat stratégiájának megvalósítását”- mondja az új pozíciót betöltő vezető.

Vörös Mónika a Külkereskedelmi Főiskola Kereskedelmi szakán szerzett diplomát 1994-ben. 2012 óta a Budapesti Corvinus Egyetemen folytat posztgraduális HR tanulmányokat. Két gyermek édesanyja, szabadidejében szívesen olvas, érdekli a gasztronómia és a borkultúra.

Szirmai Mariann 1994-ben, szinte pályakezdőként csatlakozott az Unileverhez. Eleinte üzletkötőként dolgozott, majd 1999-től key account menedzser a kozmetikumok és tisztítószerek üzletágban, 2002-től pedig az élelmiszer üzletágban. Augusztus 1-jétől Vörös Mónikát váltva a nemzetközi (diszkont és szupermarket) áruházláncokért felelős értékesítési csoport vezetője lesz.

Szirmai Mariann 1994-ben végezte el a Budapesti Gazdasági Főiskola Kereskedelmi, Vedéglátóipari és Idegenforgalmi Karát, majd 1998-ban a Pénzügyi és Számviteli Karon közgazdász diplomát szerzett. Az angolul beszélő szakember szabadidejében igyekszik minél több időt tölteni családjával és kilenc éves kisfiával. Ha ideje engedi, szívesen sportol és utazik új helyekre.

Unilever Magyarország Kft.

Levelezési cím

(központi iroda címe):

Beata Vince

Unilever Magyarország Kft.
1138 Váci út 121-127. D épület


beata.vince@unilever.com

Bővebben ezekről a témakörökről

Vissza az oldal tetejére

KÖVESSEN MINKET

Mindig keressük a kapcsolatot azokkal, akiknek hasonlóan fontos a fenntartható jövő.

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Lépjen kapcsolatba az Unileverrel és a szakértői csapatokkal, illetve tekintse meg az Unilever elérhetőségeit szerte a világban.

Kapcsolat