4. Investors in People minősítést kapott az Unilever

Investors in People minősítést kapott az Unilever

Az emberi erőforrások fejlesztésének legkiemelkedőbb nemzetközi elismerését azon szervezetek kapják meg, amelyek a jó és fenntartható üzlet érdekében a legjobb szervezeti gyakorlatokat tudják felmutatni.

Az Investors in People (IIP) szakértői az Unilevert olyan szempontok alapján értékelték, mint a szervezeti kultúra, vezetési stratégia, képzés és fejlesztés, valamint a munkahelyi légkör színvonala. A szakértők értékelése szerint a vállalat az IIP minősítést többek között azzal érdemelte ki, hogy kiemelten hatékony párbeszédet valósít meg a vezetők és a beosztottak között. A párbeszédnek köszönhetően a dolgozók közötti tudásmegosztás intenzív, a szervezet összességében jobban azonosul az üzleti célokkal, és ez az átlagnál sikeresebb működést eredményez.

A csapatmunkát díjazták

Az Unilever működésének egyik alappillére a sokszínűség. A közel 1500 főt foglalkoztató vállalat számára kiemelten fontos, hogy munkavállalói számára olyan környezetet teremtsen, ahol kölcsönösen bíznak egymásban, és ahol mindannyian felelősnek érzik magukat a vállalat teljesítményéért. „Az Investors in People szakembereinek értékelése visszaigazolta, hogy helyes úton járunk. A minősítés jó hatással lesz az Unilever munkáltatói márkájára. Ezzel tulajdonképpen egy elit klub meghatározó szereplőjévé válunk a hazai üzleti életben és a munkaerőpiacon” – mondta Vörös Mónika az Unilever Magyarország HR vezetője.

Investors in People

Az Investors In People egy világszínvonalú szervezetfejlesztési keretrendszer, amelynek célja, hogy összehangolja a vezetők és a beosztottak érdekeit, egységes szemléletet alakítson ki az üzleti sikerekhez szükséges teendőkről. Egy szervezet akkor nyerheti el az Investors In People tanúsítványt, ha alkalmazott gyakorlataival bizonyítani tudja, hogy az üzlet érdekében tudatosan és fenntarthatóan fejleszti működését. A világszerte negyvenezer vállalatot magában foglaló szervezet tagjai elmondhatják magukról, hogy üzleti eredményük jobb az átlagnál, munkatársaik jól érzik magukat munkavégzés közben és vevőik elégedettek. Az Investors in People minősítést elnyert vállalatokat nemzetközileg elismerik.

Levelezési cím
(központi iroda címe):

KÖVESSEN MINKET

Mindig keressük a kapcsolatot azokkal, akiknek hasonlóan fontos a fenntartható jövő.

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Lépjen kapcsolatba az Unileverrel és a szakértői csapatokkal, illetve tekintse meg az Unilever elérhetőségeit szerte a világban.