4. Óvd, akit szeretsz! Ne vidd haza az influenzát!

Óvd, akit szeretsz! Ne vidd haza az influenzát!

Az Unilever Magyarország társadalmi felelősségvállalási programjának részeként idén is csatlakozott az Emberi Erőforrások Minisztériumának Egészségügyért Felelős Államtitkársága és az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat influenzafertőzés elleni kampányához.

Az Unilever célja, hogy minél több embernek segítsen higiénés szokásaik javításában, éppen ezért csatlakozott a megelőzést szorgalmazó kampányhoz.Aszervezők aközösakcióvala lakosság figyelmét szeretnék felhívni arra, hogy mind saját, mind környezete egészségének megőrzése érdekében, mindenki tegye meg az alapvető és szükséges elővigyázatossági intézkedéseket az influenzaszezon küszöbén. A megbetegedés kivédhető olyan alapvető, megelőző lépésekkel, mint a helyes kézmosás és a fertőtlenítés, ami által nemcsak saját magunk, de szeretteink védelmét is biztosíthatjuk.

A Baba márka a kézmosás fontosságára hívja fel a figyelmet, hiszen a helyes, szappanos kézmosás csökkenti az influenzafertőzés veszélyét. A Domestos, mint a higiénia nagykövete a fertőtlenítés fontosságát hangsúlyozza, hiszen olyan fertőtlenítőszereket kínál, amelyek minden ismert kórokozófajt elpusztítanak, így az influenzavírust is.

A program részeként figyelemfelkeltő plakátok kerülnek kihelyezésre országszerte óvodákba, általános iskolákba, közintézményekbe, gyógyszertárakba, várótermekbe, közlekedési eszközökön, aluljárókba azzal a céllal, hogy a megelőzés fontosságára felhívják a figyelmet.

Levelezési cím
(központi iroda címe):