Új vezető az Unilevernél

Bányász Lívia tölti be az Unilever Média vezetői pozícióját. Az újonnan kinevezett vezető tizennyolc ország (Magyarország, Szlovénia, Horvátország, Bosznia-Hercegovina, Lengyelország, Albánia, Bulgária, Lettország, Macedónia, Montenegro, Észtország, Koszovó, Litvánia, Moldova, Szerbia, Románia, Szlovákia, Csehország) média tevékenységét irányítja majd Budapestről.

Bányász Lívia a Szolnoki Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskola Kereskedelmi szakán szerzett diplomát 1997-ben. 1998 januárjában csatlakozott az Initiative Media médiaügynökséghez. Az első években médiatervezőként, később csoportvezetőként (2001), végül pedig ügyfélkapcsolati vezetőként dolgozott (2006).

Legfőbb ügyfele a kezdetektől az Unilever volt, csapatával a vegyi üzletág márkáit kezelte kezdetben csak Magyarországon, 2006-tól pedig koordinációs feladatokat is ellátott az Unilever magyar-horvát-szlovén egysége számára.

2007 októberétől az Unilever Magyarország- Adria régió Communication Channel Manager pozíciót töltötte be. 2014. május 1-jétől szülési szabadságáról visszatérve a CEE régió médiavezetői feladatkörét vette át, a munka kiemelt területei a stratégiai médiatervezés- és vásárlás felügyelete, valamint az ügynökségi partnerek munkájának irányítása, koordinációja.

Levelezési cím (központi iroda címe):

KÖVESSEN MINKET

Mindig keressük a kapcsolatot azokkal, akiknek hasonlóan fontos a fenntartható jövő.

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Lépjen kapcsolatba az Unileverrel és a szakértői csapatokkal, illetve tekintse meg az Unilever elérhetőségeit szerte a világban.