1. Kezdőlap
  2. ...
  3. Press releases
  4. Új vezető az Unilevernél

Új vezető az Unilevernél

Bányász Lívia tölti be az Unilever Média vezetői pozícióját. Az újonnan kinevezett vezető tizennyolc ország (Magyarország, Szlovénia, Horvátország, Bosznia-Hercegovina, Lengyelország, Albánia, Bulgária, Lettország, Macedónia, Montenegro, Észtország, Koszovó, Litvánia, Moldova, Szerbia, Románia, Szlovákia, Csehország) média tevékenységét irányítja majd Budapestről.

Unilever logo

Bányász Lívia a Szolnoki Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskola Kereskedelmi szakán szerzett diplomát 1997-ben. 1998 januárjában csatlakozott az Initiative Media médiaügynökséghez. Az első években médiatervezőként, később csoportvezetőként (2001), végül pedig ügyfélkapcsolati vezetőként dolgozott (2006).

Legfőbb ügyfele a kezdetektől az Unilever volt, csapatával a vegyi üzletág márkáit kezelte kezdetben csak Magyarországon, 2006-tól pedig koordinációs feladatokat is ellátott az Unilever magyar-horvát-szlovén egysége számára.

2007 októberétől az Unilever Magyarország- Adria régió Communication Channel Manager pozíciót töltötte be. 2014. május 1-jétől szülési szabadságáról visszatérve a CEE régió médiavezetői feladatkörét vette át, a munka kiemelt területei a stratégiai médiatervezés- és vásárlás felügyelete, valamint az ügynökségi partnerek munkájának irányítása, koordinációja.

Unilever Magyarország Kft.

Levelezési cím (központi iroda címe):

Beata Vince

Unilever Magyarország Kft.
1138 Budapest Váci út 182


beata.vince@unilever.com

Bővebben ezekről a témakörökről
Vissza az oldal tetejére

KÖVESSEN MINKET

Mindig keressük a kapcsolatot azokkal, akiknek hasonlóan fontos a fenntartható jövő.

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Lépjen kapcsolatba az Unileverrel és a szakértői csapatokkal, illetve tekintse meg az Unilever elérhetőségeit szerte a világban.

Kapcsolat