Toggle Keresés

3. Híreink
  4. Új vezető az Unilevernél

Új vezető az Unilevernél

Bányász Lívia tölti be az Unilever Média vezetői pozícióját. Az újonnan kinevezett vezető tizennyolc ország (Magyarország, Szlovénia, Horvátország, Bosznia-Hercegovina, Lengyelország, Albánia, Bulgária, Lettország, Macedónia, Montenegro, Észtország, Koszovó, Litvánia, Moldova, Szerbia, Románia, Szlovákia, Csehország) média tevékenységét irányítja majd Budapestről.

Bányász Lívia a Szolnoki Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskola Kereskedelmi szakán szerzett diplomát 1997-ben. 1998 januárjában csatlakozott az Initiative Media médiaügynökséghez. Az első években médiatervezőként, később csoportvezetőként (2001), végül pedig ügyfélkapcsolati vezetőként dolgozott (2006).

Legfőbb ügyfele a kezdetektől az Unilever volt, csapatával a vegyi üzletág márkáit kezelte kezdetben csak Magyarországon, 2006-tól pedig koordinációs feladatokat is ellátott az Unilever magyar-horvát-szlovén egysége számára.

2007 októberétől az Unilever Magyarország- Adria régió Communication Channel Manager pozíciót töltötte be. 2014. május 1-jétől szülési szabadságáról visszatérve a CEE régió médiavezetői feladatkörét vette át, a munka kiemelt területei a stratégiai médiatervezés- és vásárlás felügyelete, valamint az ügynökségi partnerek munkájának irányítása, koordinációja.

Levelezési cím (központi iroda címe):