3. Híreink
  4. Az Unilever Veszprémi Jégkrémgyára a Coop Rally egyik állomása

Az Unilever Veszprémi Jégkrémgyára a Coop Rally egyik állomása

Az Unilever és a Coop között hagyományosan jó a kapcsolat, melyet majdnem egy évtizede a Coop Rally is erősít. A vállalat 2006 óta állandó résztvevője a versenynek, de az idei év mégis különleges, hiszen a Veszprémi Jégkrémgyár 2010 után ismét versenyállomás lett.

A vállalat színeiben Gyenes András, ügyvezető és Kovács Gábor, értékesítési vezető, tettek kísérletet a vándorkupa és a vele járó elismerés megszerezésére.Maga az esemény – amellett, hogy egy kötetlen együttlétre teremtett alkalmat – kiváló lehetőséget nyújtott az érdekeltek találkozására, eszmecseréjére, és nem utolsó sorban felhívta a figyelmet azokra a legkiválóbb termékekre, amelyek Magyarországon készülnek. Ezen a versenyen nem csupán a csapatért, és a közös sikerért, de a kiváló magyar termékek népszerűsítéséért is folyt a küzdelem.

Idén a Veszprémi Jégkrémgyárnak kiemelt szerep jutott, 2010 után ismét állomás lett. A gyárban 2012-ben zárult egy 2,2 milliárd forint összértékű beruházás, aminek eredményeként megépült Európa egyik legkorszerűbb, nagy kapacitású hűtőháza. A verseny résztvevői most először nyerhetnek bepillantást a megújult gyár működésébe, és picit konkrétabb rálátást nyerhetnek arra, hogy mit jelent a fenntartható működés a gyakorlatban. Ennek apropójából lehetőségük nyílt megnézni azt is, hogy hogyan készülnek az olyan népszerű jégkrémek, mint például a Magnum vagy a Cornetto.

Kevesen tudják, hogy az Unilever a magyar piacon már a második világháborút megelőzően is jelen volt. A helyi igények, a kulturális szokások, a hagyományok ismerete elengedhetetlen a sikeres működéshez, éppen ezért a klasszikus hazai márkáknak, mint például a Baba vagy a Delikát, kiemelt szerepük van a vállalat hazai portfóliójában.

Levelezési cím (központi iroda címe):