4. Tovább folytatódik Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja 2010-2020 a Flora támogatásával

919 helyszín, több mint hárommillió vizsgálat, közel száztízezer megtett kilométer, elkeserítő szűrési eredmények – ez az elmúlt öt év statisztikája. 2015-ben is folytatódik Magyarország legnagyobb humanitárius átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja 63 szakmai szervezet összefogásával és a Flora, mint arany fokozatú partner támogatásával. A legújabb technikával felszerelt speciális szűrőkamion 2020-ig járja az ország útjait, hogy javítson a lakosság kedvezőtlen egészségi állapotán.

Az Unilever az egészséges életmód és kiegyensúlyozott táplálkozás híveként folyamatos termékfejlesztéssel és rendszeres társadalmi programok révén hívja fel a fogyasztók figyelmét az egészségtudatos táplálkozás fontosságára. A vállalat már a kezdetek óta támogatja az átfogó egészségvédelmi szűrőprogramot a Flora márka képviseletében, amelyen az elmúlt öt évében 919 helyszínen 252 362 látogatót fogadtak és több mint 3 millió vizsgálatot végeztek.

Uniós átlag alatt a magyarok átlag életkora

Hazánkban minden második ember szív-és érrendszeri, valamint daganatos megbetegedésben hal meg, ráadásul számos betegség felismerése csak későn történik meg, amikor már nincs segítség. Éppen ezért az átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja szervezői szeretnék, hogy minél többen látogassanak el a szűrőkamionhoz, tegyék meg az első lépést egészségük érdekében, hiszen ezzel életet menthet. Nagyon fontos ugyanis, hogy az emberek szembesüljenek egészségi állapotukkal, és ha kell, változtassanak életmódjukon, hiszen köztudott, hogy az életmódra vonatkozó káros tényezők (dohányzás, rendszertelen testmozgás, nem megfelelő táplálkozás) elkerülése jelentős részben saját felelősségünk.

Flora márkával a szív egészségéért

z Unilever célkitűzése, hogy 2020-ig több mint egy milliárd embernek segítsen egészségük és jólétük javításában. Ennek a célkitűzésnek a jelentős hányadát Magyarországon a szív egészségének a védelme teszi ki, mivel a magyar lakosság körében a szív és érrendszeri megbetegedések vezető haláloknak számítanak. A vállalat a Flora márka képviseletében több szakemberrel is együttműködik annak érdekében, hogy a kiegyensúlyozott, változatos táplálkozásra és egészséges életmódra ösztönözze az embereket, amivel megelőzhetőek a szív és érrendszeri megbetegedések.

A szűrőkamion állomásainak megtekintéséhez kérjük, látogasson el a program hivatalos weboldalára

Levelezési cím (központi iroda címe):