Ugrás tartalom

Unilever Magyarország Más lokáció


Belép a mosószerek piacára az Unilever – Magyarországra érkezik a Surf

Az Unilever Magyarországon is belép a mosószerek piacára: itthon is bevezeti a világszerte ismert Surf márkát. Évi másfél milliárd eurós forgalmával a Surf – hasonlóan a Dove-hoz vagy a Magnumhoz – az Unilever „eurómilliárdos” márkáinak egyike. A Surf márkával 1959-ben jelent meg a vállalat, az ide tartozó termékek – mosószappanok, mosóporok, folyékony mosószerek és mosókapszulák – jelenleg Európában, Latin-Amerikában, Ázsiában, a Csendes-óceáni térségben és Afrikában kaphatók.

Surf logó

„A Surf márka tökéletesen kiegészíti az Unilever magyarországi tisztítószer-portfólióját. Nagyon örülünk annak, hogy megismertethetjük ezeket a nagyszerű termékeket a magyar háztartásokkal is. A Surf küldetése olyan különleges és hosszantartó illatok megalkotása, melyek a nap bármely percében a kikapcsolódás élményét nyújtják. A Surf mosószerek kifejlesztése során a világ vezető parfümházainak szakértőivel dolgoztunk együtt azért, hogy igazán csodálatos illatú termékekkel kápráztassuk el vásárlóinkat. Mindehhez olyan izgalmas összetevőket is felhasználunk, mint az esszenciális olajok, így a Surf élvezetesebbé teszi a mosást.” – mondta Aranyi László, az Unilever tisztító- és mosószerek kategóriamenedzsere.

A Surf mosószer-termékcsalád az összes népszerű formátumban – mosópor, folyékony mosószer, mosókapszula – elérhető lesz az üzletekben. Az Unilever a hagyományos termékeket kedvelő vásárlóinak a mosóport ajánlja, a kényelemre törekvő felhasználók számára a kapszula az optimális megoldás, míg azoknak, akiknek a frissen mosott ruha illata a legfontosabb, a folyékony változat válhat be igazán.

A Surf mosószerek nem csupán abban jók, hogy hatékonyan eltávolítják a szennyeződéseket, de kiválóan illatosítják is a frissen mosott ruhát. „Biztosak vagyunk benne, hogy a vásárlókat is elbűvöli majd az a ragyogó tisztaság és a meglepően hosszan tartó, rabul ejtő illat, amelyet a Surf termékek nyújtanak” – mondta Aranyi László.

A vásárlók három igazán kellemes illatból választhatnak: a rózsaszín csomagolású Surf termékek Trópusi Liliom és Ylang Ylang illatát a virágok inspirálták, a lila csomagolású mosószerek Írisz és Tavaszi Rózsa illatkompozícióját a fűszeres jegyek jellemzik, míg a kék-fehér dobozokban érkező Fehér Orchidea és Jázmin a gyümölcsös illatok kedvelőiek szól. A rózsaszín és lila csomagolású változatok (COLOR) a színes ruhák mosására szolgálnak, míg a világos textíliák tisztítására megalkotott (WHITE) verzió – a fehérítő összetevőknek köszönhetően – igazán ragyogóvá teszi a fehér ruhákat.