Ugrás tartalom

Unilever Magyarország Más lokáció


Domestos Iskolai Program 2017

Szakemberek szerint a megfelelő higiénés szokások kialakítását gyerekkorban kell elkezdeni, és ebben különösen fontos az iskola szerepe.

Ha az egészséges környezet iránti igény gyermekkorban kialakul, gyermekeink felnőve maguk is átadhatják azokat saját gyermekeiknek. Ez a kampányunk fő üzenete, ezt szeretnénk idén is eljuttatni a lehető legtöbb családhoz és iskolához.

Így segíthetsz

Minden, Magyarországon, kiskereskedelmi forgalomban értékesített Domestos termék után 5 forintot fordítunk általános iskolai mosdók felújítására 2017. február 1. és április 30. között*. Így, ha Domestos terméket vásárolsz a program három hónapja alatt, azzal hozzájárulsz a felújításokhoz!

Szavazással dől el a felújított iskolák köre

Az elmúlt két év sikerei nyomán haladunk idén is, és reményeink szerint egy izgalmas, vidám kampányt követően számos iskolát tudunk felújítani 2017 nyarán. Az első három iskola felújítását a Domestos garantálja, de hogy a tízből végül hány iskola mosdói újulnak meg, az csak a vásárlókon múlik.

Tíz iskolára lehet szavazni a Domestos honlapon, ugyanitt található a játékszabályzat is. A legtöbb szavazatot kapó iskolák mosdóit újítjuk fel – hogy mennyi iskoláét, azt február 19-ig hirdetjük ki. Érvényes szavazatokat leadni 2017. február 1. – 2017. április 30. között lehetséges.

Támogasd kiválasztott iskoládat! Gyűjts további szavazatokat, vidd hírét programunknak családod, barátaid körében!


*Az eladott termékek tényleges darabszámát az AC Nielsen Piackutató Kft. adatai határozták meg. A programunk Magyarország bármely kiskereskedelmi vegyi áru és élelmiszer üzletében elérhető minden Domestos termékre vonatkozott, nem csak az akciós ajánlatokra.